woensdag 27 januari 2016

Digitale schakelklok buiten

Met winter- én zomertijd optie! Intervallen per minuut instelbaar! Inclusief handig LCD Display voor een snel overzicht . De tijdschakelklokken en tijdschakelaars van GAMMA zetten ongenode gasten die jouw woning willen betreden op het verkeerde been.


Je kunt de verlichting - binnen of buiten - iedere avond op verschillende tijden automatisch aan laten springen als je niet thuis bent. In ons assortiment vind je analoge en digitale.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Een tijdschakelaar of schakelklok is energiebesparend en heeft een afschrikkende werking op ongenodigde gasten. Bestel direct online bij KARWEI. Daarnaast vindt u in ons assortiment tijdklokken en schakelklokken voor binnen en buiten.


Als laatste is er nog een keuze tussen buiten - of binnengebruik. Op zoek naar schakelklokken ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan schakelklokken. Bekijk hier ons online aanbod.

Met de Alecto DTS-8digitale schakelklok schakelt u automatisch de verlichting en elektrische apparaten in en uit. Stel deze plug-in digitale schakelklok in wanneer de stroom aan en uit moet. Betrouwbare buitentimer. Pluspunt: Makkelijk in te stellen.


Ik gebruik de timer voor een voederautomaat op mijn vijver. Vorige timers waren lastig in te stellen en bleken erg gevoeliog voor een flinke regenbui. Deze timer doet nu maanden zijn werk zo goed . De digitale klok is per minuut en voor iedere dag anders in te stellen.


Je stelt dan in of een elektrisch apparaat aan of uit moet staan. Het aangesloten apparaat staan dan alleen aan als jij het nodig hebt, waardoor je bespaart op onnodig energiegebruik. Deze digitale schakelklok is juist handig als je bepaalde apparaten . Duidelijk menu (Duits) met programmeerbare geheugenlocaties.


Digitale schakelklok met. Op voorraad in magazijnLevertijd: tot werkdagen. Een kindveilig schakelklok waarmee je energie kunt besparen.


Door de klok in te stellen kun je een apparaat automatisch uitschakelen op de gewenste tijd. De minimale insteltijd is minuten.

Als je je tuin toch helemaal mooi hebt gemaakt is zoiets natuurlijk een leuke toegift Wink Bij een hele bekende Duitse webshop die met een C begint hebben ze allerlei schakelmateriaal voor buitenverlichting. Geschikt voor een dag- en weekprogramma. Aan- en uittijden eenvoudig in te stellen.


Binnen of Buiten : Binnen . Kenmerkenin- en uitschakelen van elektrische apparatengroot lcd- schermgeheugen voor max. Ontdek ons assortiment Tijdschakelaars. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Zet vier pinnetjes (dus één uur) naar binnen en de rest naar buiten. Doe de tijdschakelaar in een stopcontact en sluit er een lamp op aan.


Draai nu met de hand de schijf (ook nu: alleen vooruit draaien, nooit achteruit). Je ziet nu vanzelf of de lamp gedurende dat ene uur aan staat en gedurende de overige uur uit,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts