woensdag 20 januari 2016

Magazinehouder muur

Veelal gratis verzonden! Tijdschriftenrekken koop je eenvoudig online bij bol. Een tijdschriftenrek in huis?


Je vindt hier bij viavtwonen bijna 4tijdschriftenrekken van verschillende webshops bij elkaar. Voor 23:bestel morgen in huis.

Guzzini Lectuurbak Isola. Bekijk ons cookiebeleid. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Zet een tijdschrijftenrek op je bureau of kast, of hang hem aan de muur. Bureauaccessoires voor je kantoor of werkplek thuis vind je goedkoop bij IKEA.


Je vindt in ons assortiment de meest complete en gevarieerde opbergsystemen. Eigenschappen magazinehouder Niouz:Metaal afgewerkt met epoxy verf in de kleur zwart of zinkgrijs. Handige houder voor magazines, tijdschriften en kranten, ter bevestiging aan de muur.

Ontdek de volledige deco boetiek op laredoute. Makkelijk in en uit elkaar te halen. Of hang ze aan de muur in een simpel rek als je ze netjes wilt houden. Bestel een tijdschriftenrek online bij fonQ. Magazinerek in verschillende uitvoeringen.


Je kan heel wat magazinehouders vinden die net door hun leuke design mooi staan naast bijvoorbeeld je favoriete leeszeteltje in huis. Zwart rekje als magazinehouder (€ 4– La Redoute Interieurs) magazines . Dit magazine rek bestaat uit prachtige Ash hardhout. Dit minimalistische schap is een perfecte manier om het weergeven van tijdschriften en boeken in uw woonkamer of kantoor. Het hout is prachtig korrelige, en afgewerkt met natuurlijke Tung olie. Geen vlekken gebruikt) Omdat deze.


Een magazinehouder is een perfecte woonaccessoire voor elk huishouden. Rondslingerende magazines, kranten en tijdschriften kunnen bewaard worden in een fijne lectuurbak. Een CD rek is ideaal voor het organiseren van een CD collectie.


Of roosters met een magazinehouder ingebouwd. En met wasknijpers, papierklemmen, haakjes, magneetjes en zelfs kleerhangers kan je haast eender wat omhoog hangen. Van leuke postkaarten tot die factuur die je echt niet mag vergeten, een .

Boring in de muur nodig. Buig eerst de bovenkant van de kledinghanger aan beide kanten naar beneden. Deinze, Online, Gent, Mons. Buig vervolgens de onderkant in een driehoek en buig hem dan omhoog zodat de punt ongeveer uitkomt bij de hanger.


Hang je magazinehouders aan de muur en vul ze met tijdschriften of kranten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts