maandag 8 februari 2016

Coleman benzinelamp

Coleman Compact Lantern. Per vulling kan deze lamp gemiddeld uur branden. Bekijk het assortiment nu! Vind coleman benzine lamp op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Zuinig in gebruik en milieuvriendelijk door het gebruik van ongelode benzine. Heeft een brandduur van ca. Uur en een vermogen van 80 . Brand altijd erg mooi en is goed hoger of lager af te regelen. Heb het er elders op dit forum al een gemeld.


Mijn kookplaat echter is een soort drama (is nu vier jaar oud). Een traditionele benzinelamp met regelbare lichtsterkte. Betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk!

Een extra sterk glas en een stalen frame beschermen de lantaarn. De lantaarn gaat eenvoudig aan met de. Hoe werkt een benzine lamp.


De benzine komt na enkele malen pompen onder hoge druk te staan. Hierna wordt de benzine ter hoogte van de gloeikous uitgespuwd alwaar ze ontsteekt. Dit verhit de gloeikous zo . Zo is de kans dat u ooit zonder brandsof komt te zitten bijzonder klein. De lamp beschikt over dubbele gaskousjes en heeft daardoor een extra hoog vermogen. Deze lantaarn heeft een handige beugel waarmee je de lamp makkelijk op kunt hangen.


Ik heb bij een dumpzaak voor euro een coleman brandertje gekocht en ik krijg hem maar niet goed aan de praat! Deze benzinelantaarn is zeer zuinig in gebruik en milieuvriendelijk door het gebruik van ongelode benzine. Verzending Linberg verzendt haar pakketten via PostNL. Beste mensen, Na de aanschaf van een nieuwe vouwwagen zijn wij op dit moment bezig om de campinginventaris bij elkaar te schrapen.


Let er op dat u het tankje niet. Op marktplaats staat een gratis coleman benzinelamp in Breda. Ik zou hem zelf wel willen hebben maar Breda is mij veel te ver weg. Ik hoop dat iemand hier de lamp wil adopteren.


COLEMAN MANTLE LANTERN UNLEADED.

De harde werker onder de benzinelampen. Dus we sluiten niet uit dat hij je zelfs nog uit de brand helpt als jij bent vergeten te tanken met je wagen. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts