vrijdag 5 februari 2016

Janus 9 tweedehands

Koop of Verkoop janus op Marktplaats. Datum beschikbaar: half februari richtprijs €7500. Janus houtkachel demomodel in onze opruiming maar op is op. Tweedehands , gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. De Janus is een fijne houtkachel die met zijn vermogen van 9kW iedereen en overal in huis warm houdt.


Nu te koop en te zien bij het Stokertje.

Janus kachels en haarden Indien u op zoek bent naar een Janus houtkachel of houthaard dan bent u bij een van de Stokertje bedrijven aan het juiste adr. Actueel: Aanbod 2e hands kachels: Zoekt u een gebruikte JAnus of JAcobus houtkachel of een ander merk? Wij ruilen regelmatig kachels in.


Home: Productie JAnus houtkachels stopt: Vanuit het oogpunt van duurzaamheid en kwaliteit is het niet langer verantwoord de JAnus houtkachel te produceren. Opvolger JAcobus is op alle fronten beter. Dit is een website voor de beginnende en gevorderde JAnus houtkachel of JAcobus houtkachel stoker. Houtkacheldirect is gespecialiseerd in het leveren en installeren van zowel nieuwe vrijstaande houtkachels als gebruikte houtkachels en houtkachel onderdelen. Bestel online of bezoek onze showroom in IJsselmuiden (vlakbij Zwolle).


Warm en knus, met een échte JAnus dus!

Topkwaliteit die een leven lang meegaat. Hoog rendement biedt optimaal comfort. Het JAnus-leveringsprogramma. Een wonder van techniek. Grappig speurdersverhaaltje, waarin vier kinderen, om iets echt spannends te beleven, achter een ontsnapte inbreker aangaan.


Natuurlijk vinden ze hem en ze proberen hem te overtuigen van zijn verkeerde beroep, hetgeen aardig lukt. Taal en stijl goe korte zinnen met vaart en humor . Zeer trots zijn wij u de exclusieve JANUS houtkachels aan te kunnen bieden. De JANUS middel kW ook wel “de bestseller” genoemd. Het is de JANUS die qua vermogen in bijna iedere . Wij kunnen dit doen omdat wij in grote partijen inkopen.


We hebben meerdere vestigingen en een groot aantal klanten, daarom genieten wij van uitstekende condities bij onze leveranciers. Waarom is deze Januseen goed export product? De JAnus houtkachel is een lekkere grote jongen waarin grote houtblokken passen. Daarom zijn deze kachels erg gewild in Frankrijk waar de blokken standaard een halve meter lang zijn.


Op dit moment zijn er geen tweedehands E-bikes. Volume Number - A Magazine of Fetishism and C. Uniek aanbod ( tweedehands ) boeken.

Molenaar Petrus van Riel gebruikt bij de bouw tweedehands materialen, afkomstig van gesloopte poldermolens uit de Vierambachtspolder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts