maandag 8 februari 2016

Truma combi bedieningspaneel

Wees op elke weerssituatie voorbereid! Zo beheert u aan de hand . De E-aanduiding staat voor elektrowerking. Belangrijke aanwijzingen. Als de stroomvoorziening van het systeem onderbroken wordt, moet de tijd opnieuw worden ingevoerd.


Bekijk de voorraad (Bedrag inclusief BTW).

Aantal: Voeg toe Details. De volgende airconditioningsystemen kunnen . Daarmee kunt u bovendien heel eenvoudig de huidige apparaat- en voertuigstatus opvragen. Om het nieuwe bedieningspaneel te laten werken is het nodig om de besturingsprint uit te wisselen. De rustig lopende en krachtige ventilator zorgt via vier warmeluchtaansluitingen voor een optimale warmeluchtverdeling. Truma airconditioningsysteem.


De temperatuur is op het ergonomische bedieningspaneel traploos regelbaar. Hierbij bied ik aan een truma combi met cp plus bedieningspaneel. Digitaal bedieningspaneel.

Met dit bedieningspaneel kunnen basisfuncties zoals kamertemperatuur, watertemperatuur en energiekeuze, gemakkelijk worden ingesteld. Naast deze basisfuncties is de . Dit systeem werkt op gas of diesel en is geïntegreerd in. Voor de montage van het digitale bedieningspaneel CP plus iNet ready in de caravan of camper als het bedieningspaneel niet in de wand kan worden verzonken. Montage van het bedieningspaneel. Plan de plaats voor het bedieningspaneel op een goed.


Stekker (35) van de aansluitkabel (34). Erop letten dat de stekker. Dus als ik het goed begrijp is voor de combi die helemaal zwart is , dus het nieuwe model , alleen een nieuw bedieningspaneel nodig , en geen printplaat?


Hierop stelt u eenvoudig en comfortabel de binnentemperatuur en de watertemperatuur in uw . Tapijtset woonruimte, uitneembaar. TRUMA Combi verwarmingssysteem met CP PLUS- bedieningspaneel. TRUMA iNet (niet beschikbaar met optie ALDE). Centrale verwarming ALDE plus confort . Instructievideo bedieningspaneel combi boiler camper - Eurotrek Campers. Van de ventilator voor de optimale warmeluchtverdeling tot het filter voor het airconditioningsysteem.


Meer comfort voor onderweg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts