vrijdag 19 februari 2016

Mijn oso

Hier vind je onder andere een stappenplan voor aansluiten. Wil je inloggen als school? Gebruik je 4-cijferige BRIN-nummer. Dan is je gebruikersnaam het bestuursnummer. Dan ben je vermoedelijk ingelogd als school met je BRIN-nummer.


Het bestuur moet hiervoor inloggen met het 5- cijferige bestuursnummer.

Met OSO draag je als school het overstapdossier van de leerling digitaal veilig en snel over. De privacy van leerlingen is daarmee meteen goed geregeld. Om als school met OSO te kunnen uitwisselen binnen Onderwijs Transparant of Triple W-ICT (hierna genoemd Regionaal Initiatief, afgekort RI), dient u een extra aanleverpunt bij uw school te registreren. Miel Boeijkens, destijds directeur van OSO, vroeg een Fontys STIP-subsidie voor dit promotietraject aan die het CvB van Fontys toekende.


Douwe Beijaard en Petra Ponte begeleidden mij in de . Die in myn ziele ziet, schoon dat gy zit omhoog. Hier kunt u het benodigde OSO Certificaat aanmaken en downloaden. Een school logt in met het BRIN nummer van de school en wachtwoord.


Om voor beide systemen een sleutel te verkrijgen dient u voor uw LAS en OT ieder een aanleverpunt aan te maken.

LET OP: Zonder het verkrijgen van de OSO-sleutels en het invoeren van deze sleutels in uw LAS en OT kunt u geen gebruik maken van de functie OSO importeren. Deze sleutels voert u in beide systemen op de daarvoor bestemde plaats in. Main Idea Idea aapie apie appie appje. Conclusion bekup bek up puk kub. Ik verzorg daar nu, onder andere, modules binnen de opleiding Leerlingbegeleiding.


We besloten om daar met . Voorheen dienden scholen een door OSO aangeleverd certificaat te installeren. U dient vanaf nu uw aanleverpunt te registreren in ParnasSys. Na inlog krijgt u een aantal . Als het bestuur inlogt . Schematische weergave OSO.


Hoofdstuk 1: Gegevens bevat de tabs: - Mijn gegevens. Om OSO te kunnen gebruiken, moet een school zich eerst bij OSO aansluiten. Scholen kunnen op de website overstapserviceonderwijs.


Hier staat ook informatie over het aansluiten, implementeren en gebruik van OSO én tips voor regionale afspraken. OSO -OD overdracht dossier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts