donderdag 11 februari 2016

Storing enexis

Alle stroomstoringen en gasstoringen in het netwerk van Enexis in een actueel overzicht. Met dit stappenplan kunt u nagaan of de storing bij Enexis zit of bij u thuis. Of zien welke storingen er zijn opgelost? Wij bieden u een overzicht van alle storingen.


Enexis is een regionale netbeheerder van het stroomnetwerk en gasnetwerk en opereert in Noord-, Oost en Zuid-Nederland.

Bij storingen in de elektriciteit- of gasvoorziening is Enexis verantwoordelijk voor de oplossing van de storing. Er is geen storing bij Enexis. Ook de Haaksbergerstraat en als het goed is de rest van Enschede heeft weer stroom.


Het is vreemd dat Enexis geen melding maakt op hun website. Ze hebben een fantastisch systeem (zelfs een app, aanrader om te downloaden) waar je actuele storingen kunt zien. Zelfs de tijdsduur van een storing kun je daar bekijken. Actuele storingen en problemen bij Enexis.


Wij laten zien wat er fout gaat.

Laat dan hieronder een reactie achter. Wij brengen energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Bereikbaar: werkdagen van 08. In grote delen van Overijssel bleef woensdagochtend de straatverlichting aan staan.


Een deel van de getroffen aansluitingen heeft langer dan uur zonder stroom gezeten en hebben mogelijk recht op een compensatievergoeding. Enexis maakt de compensatie automatisch over naar klanten die daar recht op hebben, zo meldt de netbeheerder. De storing leek verholpen toen een monteur vorige week een zekering verving. Maar omdat de oorzaak van de storing niet was weggenomen, viel het licht even later opnieuw uit. Maandag is de bron wel gevonden, dankzij een speciale . Straatverlichting aan door storing Enexis.


En dat terwijl het gewoon licht was. Dat kwam door een zenderstoring bij Enexis. Oké, je hoeft nog geen kaarsjes in huis aan te steken en gebruik te maken van postduiven, maar we zitten in Zwolle toch wel degelijk zonder stroom. Er komen vooral meldingen uit het noorden van de sta maar ook ten zuiden van het centrum zou de stroom zijn uitgevallen.


Bij Enexis is de storing in . Enexis geeft Zwollenaren een compensatie voor de stroomstoring van vanochtend. Correctie: de netwerkleverancier is Stedin en niet Enexis.

DE storing is door Stedin bevestigd. De oorzaak van de stroomstoring is kabelschade door graafwerkzaamheden. Een monteur is momenteel onderweg naar de plaats van de kabelschade.


Door de kabelbreuk is een kabel geraakt, waardoor 10 . Uw gemeente is hét aanspreekpunt bij storingen in de openbare verlichting. Zij werkt nauw samen met. Geen gerelateerde inhoud gevonden. Door de storing waren de winkels in Winkelcentrum Stadshagen gesloten.


Ook scholen en kinderdagverblijven moesten het zonder stroom doen. Netbeheerder Enexis maakte de storing rond uur beken maar de storing was al rond half ontstaan. Niet lang daarna waren monteurs van Enexis aanwezig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts