maandag 1 februari 2016

Kachelwinkel duitsland

U kunt bij ons zeer voordelig een houtkachel rechtstreeks uit Duitsland kopen. Een tegelkachel of haard die u bij ons koopt, werd volledig in Duitsland vervaardigd door ervaren vaklui. Dus alles is 1 made in Germany!


Fireplace kachels worden in Duitsland ontwikkeld met de modernste productiemethoden. De houtkachels worden uit hoogwaardig staal vervaardigd vanuit eigen fabriek in Hongarije. Andere combinaties van de kachels zijn staal en zandsteen of staal en . Schmid is een nog relatief onbekend Duits houtkachel merk. Ze produceren mooie inbouw kachels met zowel tweezijdig als driezijdig of front zicht.


Alles pleit voor een kachel van Hase. Dus waarom zouden we dat niet gewoon zeggen? Er is een reden waarom wij onze kachels uitsluitend in Duitsland produceren: de kwaliteit. Enkel hier kunnen wij alle stap- pen in het productieproces op één plaats naadloos in elkaar passen. Schoonheid vergaat niet.


Het accent ligt bij Duitse houtkachels op een superieur afwerkingsniveau en een hoog rendement. De verbrandingstechnieken worden jaar in jaar uit verbeterd om tot een kachel te komen die zo min mogelijk uitstoot van schadelijke stoffen heeft. Bij ´t Stokertje hebben we heel veel Duitse kachels in ons assortiment.


Het Kacheltje voor uw betaalbare houtkachel, gaskachel of pelletkachel. In onze showroom zijn meer dan 1hout- en pelletkachels deels brandend te zien! Wamsler is de andere hele grote speler in Duitsland. Zij bieden al kachels aan voor 29-. Op deze manier kan Q-kachelS een heel breed segment van kachels leveren.


WAMSLER produceert op jaar basis meer dan 200. En ook in de kacheltest overtuigt Hase: houtkachels heeft de Duitse Stiftung Warentest door en door getest in een uitgebreide test. De Hase-kachel Jena heeft de test meesterlijk doorstaan: als testwinnaar – beoordeeld met het hoogste cijfer.


Jena kon in de test van de kachels punten scoren met beste energie- efficiëntie . Een Blog door Eric Kroon advies en verkoopmedewerker Warmtestore. Spartherm haarden uit het Duitse Melle (tussen Osnabrück en Bielefeld) is al jarenlang een topmerk op het gebied van haarden uit Duitsland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts