maandag 8 februari 2016

Rehau deuren

De buitenkant van een gebouw bepaalt in ruime mate het karakter - zowel visueel, functioneel als energetisch. Met onze systemen voor kunststof kozijnen, ramen en deuren beschikt u over kwaliteitsproducten waarmee u aan alle specifieke eisen kunt voldoen. Character-design is het systeem welke speciaal is . Verbetert de veiligheid en welzijn.


Optimale warmte-isolatie met GENEO.

Vermindert het energieverlies, verhoogt het welzijn en stelt de waarde van het onroerend goed veilig. De combinatie van Duitse “Gründlichkeit” en kennis van de Nederlandse bouwwijze maken van onze in Nederland gefabriceerde kozijnen tot een . Ik heb vast raam en deuren van rehau , een 7tal jaar oud. Deze stonden al in het huis.


Achteraf andere ramen laten vervangen door profel. Ik heb de indruk dat rehau degelijker is(profel lijken eerder door te hangen). Ik had trouwens van pvc in het algemeen meer stevigheid verwacht.

Het van origine Duitse Rehau is meer dan alleen een leverancier van kunststof kozijnprofielen, want het is ook actief in de auto- en mobiliteitsindustrie. Rehau heeft haar hoofdkantoor in Nederland gevestigd in Nijkerk, daar kunt u terecht met vragen over de ramen en deuren van Rehau. Op deze pagina wordt alleen kort . Rehau kunststof deuren kenmerken zich door hun degelijke en zware kwaliteit.


Diensten en producten: Profielen, Raam, Ramen, Venster. Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. Geschreven door Martien in de rubriek: Ramen en deuren.


Glasdiktes zijn mogelijk tot millimeter. De profielen zijn millimeter dik en dat zorgt voor effectieve isolatie. Bij Meulders te Deurne, Antwerpen worden PVC ramen en PVC deuren volledig in eigen atelier vervaardigd uit profielen van de Rehau Synego serie. Met betrekking tot isolatie tegen koude of geluid behoort het PVC-profiel zeker tot het beste wat er momenteel op de markt te verkrijgen is.


Het profiel leent zich uitstekend . Wie zijn Rehau PVC ramen en deuren ? Werken ze met verdelers in België? De aanvragen van particulieren, architecten en aannemers voor een kozijn en overige gevelelementen zijn zeer divers. Van een element voor een woning tot aan de grotere projecten.

REHAU Raam- en gevelsystemen. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van . Vanaf heden kunnen wij het lang verwachte rechte Hout-look verbinding toepassen op onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Door onze vernieuwde en aangepaste machines kunnen wij deze verbinding probleemloos produceren.


Daarnaast is ons Rehau kozijnprofiel optioneel leverbaar met driedubbel . Sportclub Kootstertille.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts