dinsdag 16 februari 2016

Honeywell round modulation gebruiksaanwijzing

Schermverlichting - Scherm licht op tijdens bediening. Modulerend met OpenTherm - Geschikt voor . In deze unieke thermostaat is meer dan. Bepaal of de thermostaat op uw cv-ketel past, deze dient met. Wanneer u de thermostaat op een andere plek wilt ophangen, bepaal dan de juiste plaats. Dit is echter alleen mogelijk indien ook de bedrading wordt . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


De ruimtetemperatuur wordt standaard in het venster weergegeven. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Door aan de instelring te draaien stelt u de gewenste temperatuur in.


Op de support pagina vindt u . Kamerthermostaat info en kamerthermostaat verkoop Klokthermostaten en Thermostaten Via Onze Shop. Helaas hebben wij niets gevonden voor honeywell modulation thermostaat handleiding. Mag weg ivm overcompleetheid. Inclusief een installatiehandleiding en een gebruiksaanwijzing.


Round Modulation (Bedraad) handleiding (46KB ) . Soort document (Taal), Filenaam, Fileomvang. Draai de draaiknop gewoon met de klok mee om de temperatuur te verhogen en tegen de klok in om hem weer te verlagen. Het frisse , moderne design past bij elke stijl en inrichting. Met de nieuwe Round Connected is het mogelijk de verwarming te bedienen en . Inmiddels heeft EigenWijsheid de Honeywell Round Connected Modulation bijna twee weken in gebruik.


Hij heeft zijn ronde Honeywell. Verder zit er natuurlijk een gebruiksaanwijzing in de doos, een ethernetkabeltje en een elektriciteitskabel met stekker. Goedenavond allemaal, Vandaag heb ik een nieuwe (lees: 2ehandse, van mn pa gekregen) thermostaat gekregen.


Vanavond heb ik deze thermostaat aangesloten op de HR-ketel, echter . Wat je kunt instellen verschilt per thermostaat. Zelf heb ik een Honeywell Chronotherm Modulation aangesloten op mijn Intergas Kombi Kompakt HR 28. Dit is een modulerende thermostaat met het OpenTherm- protocol.


Zulke thermostaten zijn vrij uitwisselbaar met andere OpenTherm- thermostaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts