dinsdag 16 februari 2016

Willem middelburg kaag

De eerste Kaagweek wordt gehouden. Penningmeester Marcel de Jong. Secretaris Christine van Eck. Jachthavens Gijsbert van der Laan. Opleidingen en Jeugd Michiel van Cranenburgh.


Evenementen en Sociëteit Patricia Paddenburg-van Rheenen.

Zeilwedstrijden Peter Peet . Deze vereniging organiseert elk jaar de zogenaamde Kaagweek , een van de grootste zeilevenementen in Nederland. Bekijk hier een reportage van de huldiging: . Door constant te zeilen en inmiddels gewend aan De Kaag door de woensdagavondpotjes die Rob Dekeukeleire er vaart met de J-van Erik ten Kley, was Rob de Drakenkoning van deze Kaagweek. NED 1Peter Peet, Ted Duyvestijn, Matthieu Moerman, Kwv de kaag. NED 1Eric Kampschreur, Robert kampschreurf, Frank Bik en Marcel de Jong, de Kaag 50.


Willem Middelburg heeft banen vermeld op zijn of haar profiel. Yorick de Waardt, Jens de Waardt, Jan willem Middelburg.

Op vrijdag april werd het Watersportseizoen officieel geopend. Het leukste restaurant van Middelburg ! Vergaderarrangementen inclusief lunch Partijen en recepties Catering High Tea Uw eigen verjaardag Al uw overige . Goens ( Mr. R. J. Q. van ) Vroedschap te Middelburg. Goor (H. van ) te Utrecht. Gosen ( Carel Willem ) te Amsteldam.


Graaf (Jan de) Zangmeester te Amsteldam. Joosting (P.) te Amsteldam,,,, - Kaag (Dirk van der ) te Amsteldam. Jan Moons, Magdalena Mor, . Valkennest Kaag nodigt de deelnemers aan de Kaagweek uit om op woensdagavond alvast te wennen aan het Kaagwater.


Valk, Willem middelburg , 806 . Willem , Hertog van Gelder, ontslaat die van Nimmegen van landtol. Hertog Albert geeft vryheid aan die van Enkhuisen, en Gommerkerspel om hunnen Oeterdyk, en hunne Kaag te moogen koopen, en III. Harmen Albersz Schouten, Kaagschipper.


Catharina Vissers, Huysvrouw van Klaas Heyn, O. Anna Tenhoeve, Weduwe van Willem Hasselman. DE KAAG Kagerplas: Kaagweek , internationale zeilwedstrijden, van tot juli.

MIDDELBURG Miniatuurstad Walcheren, tot begin oktober. Een overzicht van alle 1meldingen in Kaag en Braassem afkomstig van politie , brandweer, ambulancedienst en andere 1hulpdiensten. De informatie die je hier ziet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts