dinsdag 2 februari 2016

Universele autokachel

Universele autokachel (heater) zwart. Ideaal voor het ontdooien van uw autoruiten! Snelste levering in gehele BeNeLux. Snel de weg op en benzine besparen met de Keramische Heater.


Als jouw auto bevroren of beslagen ramen heeft en je houdt er van om in een warme auto stappen als het koud is, dan is deze Keramische Heater de oplossing. Je plaatst de Heater simpelweg in je a.

Als u toch al bezig bent, is het verstandig om de kachel ook netjes weg te werken. U kunt de kachel eenvoudig weg werken aan de zijkant van de middenconsole. Bekijk ons volledige universele , autokachel -assortiment . V ventilatorkachels Afbeeldingen van universele autokachel Meer afbeeldingen voor universele autokachel Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. In de zomer op de parkeerplaats: je durft gewoon niet in te stappen!


Zo warm is je auto nadat hij een paar uur in de zon heeft gestaan. Jouw auto komt nog uit het tijdperk dat deze niet standaard voorzien was van een airco. Een auto ventilator is dat wellicht iets voor jou.

Er zijn een paar typen 12v ventilatoren, welke het . Zowel voor het direct leveren aan autoproducenten van standkachels als wel voor het leveren van universele standkachels om later in te bouwen zijn er twee grote spelers op het veld: Webasto en Eberspächer. De standkachel inbouwen achteraf is wel erg afhankelijk van de grootte van je wagen. Auto kachel 12Volt – 200Watt met timer. Direct warme lucht3graden te draaienKeramisch 2WattTimer voor maximaal uur verwarmenBrandstof besparend. Met de timer kunt u instellen hoelang u wilt . Nu het weer koud wordt besef ik me weer hoe groot mn hekel aan kou is, maar ook aan ruitenkrabben of beslagen ramen :thumb_d: Nou kan je daarvoor een standkachel laten inbouwen, maar dat kost behoorlijk wat.


Ochtends wordt de kachel van mijn auto nooit zo snel warm en het zou wel lekker zijn om gewoon warm weg te rijden, motor warm laten lopen van te voren . Het is een mooi kacheltje maar je kunt het niet gebruiken om je auto te ontdooien en zeker niet verwarmen daar is het vermogen te laag voor terwijl het wel heel veel stroom verbruikt zodat je accu snel leeg is. Maar als je de motor moet laten lopen heeft de kachel van de auto de ramen eerder droog. Voorkom bevroren autoramen, plaats deze universele kachel in uw auto. En kom bij uw auto met een schoon voorraam.


Koop en Verkoop Auto Accessoires op Marktplaats. Aanhangwagens, Navigatiesystemen, Dakdragers en meer tegen een aantrekkelijke prijs! Heb je een bevroren voorruit, dan heb je met dit ontdooihulpje weer wat meer zicht.


Hij bestaat uit een compacte keramische verwarming die wordt gevoed door een ingebouwde accu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts