woensdag 1 april 2015

Auer italië

Bekijk de kaart van Ora - Auer op Zoover. Ben jij geinteresseerd in een verblijf in Hotel Amadeus in Ora - Auer ? Wees dan goed voorbereid! Bolzano - Bozen, 1km tot centrum.


De oppervlakte bedraagt 1km², de bevolkingsdichtheid is 2inwoners per km². Uitzicht vanaf de berg Castelfeder .

Dit hotel wordt beheerd door een famille en ligt in het kleine stadje Ora. Hotel Markushof heeft een buitenzwembad en een restaurant met een terras. De plattegrondAuer van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan . Auer , in het Italiaans Ora, ligt ca.


De vakantieganger wordt in deze landelijke omgeving hartelijk welkom . De camping heeft plaatsen met afbakening en met enige schaduw. Op Camping Markushof gelden de. Komende dagen is het op veel plaatsen heerlijk zonnig en zacht winterweer.


Op de Povlakte kan het wel erg grijs en mistig blijven.

Daar is het een graad of 6. In de Alpen is het zonnig en dooit het licht. Vanaf woensdag neemt de kans op . See photos of the route. De Dolomieten en omgeving Ora ( Auer ) Italië.


Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen. Voel je overal ter wereld thuis met Airbnb. Met de bus naar Auer (Ora) Iedere vrijdagmiddag vertrekt onze buspendel naar het Italiaanse dorp Auer (Ora). De Winterliner reist altijd door de nacht, zodat u de volgende ochtend uitgerust op de plaats van bestemming aankomt.


De bestemming Auer is geen echte wintersportplaats, maar meer gelegen in het dal. Voor de tweede dag op rij hebben we maar een kleine kamer. Wil je alles weten over de sneeuwcondities en het weer voor de komende dagen in Auer ( Italië ), dan zit je op deze pagina goed. Hieronder geven we een uitgebreid overzicht van de sneeuwdikte in het skigebied van Auer, hoeveel verse sneeuw er is gevallen, wat de kwaliteit van de pistes is en hoeveel kilometer piste er . Vergelijk alle hotel aanbiedingen in Auer en bespaar tot korting.


De Beste Prijs Gegarandeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts