maandag 6 april 2015

Towel heater klein

Ideaal om compressen, stempels of olie te verwarmen. In een handomdraai lekker warm! Helemaal in goede staat, alleen . Met het grootste assortiment van Nederland in behandelstoelen, salonapparatuur en salon benodigheden is onze showroom een bezoek meer dan waard.


Deze compressen verwarmer kan ca.

Afmetingen : BUITENMAAT: Breedte x Diepte 26. BINNENMAAT: Breedte x Diepte x Hoogte cm. Vaste Temperatuur : ca - graden. Verwarmt droge en natte compressen. Handdoekwarmer deluxe klein model.


Er zit een automatische temperatuurcontrole op en . Binnenmaten: Diepte cm. Compacte handdoekverwarmer voor het opwarmen van ongeveer 6-kompressen.

Bestel snel online uw handdoekwarmer. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Celcius Wateropvangbak Automatische temperatuurcontrole . Towel Heater voor het verwarmen van gezichtskompressen en gastendoekjes.


Kompresverwarmer deluxe klein , met ozon. Ozon is bijzonder effectief tegen micro-organismen waaronder schimmels, gisten, algen, . Geaschikt voor compressen. Kenmerken : Maxcamo Hot Towel Cabinet.


Ten eerste wil ik “ad hoc” kunnen. En het kost echt geen drol: voor . Dan kan je prima af met een towel warmer ter grootte van een magnetron. Voor een omvangrijkere salon of spa zijn er ook grotere apparaten met meerdere plankjes. Jouw keuze bepaalt de prijs. Voor een grotere zit je vaak tussen de 2en 3euro, hoewel je . Beschikt tevens over een UV- lamp voor het verwijderen van ziektekiemen en bacteriën.


Maximale temperatuur bedraagt graden. Welkom bij salon aanbiedingen, wij bieden de beste producten tegen de beste prijzen en altijd direct uit voorraad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts