vrijdag 3 april 2015

Auto leasen

Private lease , de nieuwe manier van autorijden. Voor een vast maandbedrag rij je een nieuwe auto. Lees alles over privé leasen en ontdek of het wat voor jou is. Die buurman heeft het mooi voor elkaar met zijn leaseauto.


Heeft er geen omkijken naar. Rijdt in een mooie nieuwe bolide en weet precies wat hij per maand kwijt is.

En wel zonder bijtelling! Stel zelf je ideale lease auto samen! Tweedehands auto leasen. Activa Lease maakt een tweedehands auto leasen aantrekkelijk.


Vaak is het financieel aantrekkelijker om een auto te leasen dan te kopen. U hoeft bijvoorbeeld niet in één keer een groot bedrag te betalen en maakt ook veel minder kosten voor het onderhoud. Wilt u het nog voordeliger, dan kunt . De beste wagens en firmawagens altijd binnen handbereik. Op zoek naar een nieuwe lease auto ?

Bekijk de mogelijkheden. Ook dat kan bij LeasePlan. Zorgeloos, voordelig en zonder bijtelling!


De werkgever dient jaarlijks een vastgesteld percentage van de cataloguswaarde van de auto bij te tellen bij het salaris van de werknemer als loon in natura. Dit percentage is afhankelijk van de COemissie van de desbetreffende leaseauto. De fiscus stelt steeds strengere normen aan deze COuitstoot.


Altijd een leasevoorraad met een keuze uit meer dan ± 1. Vanaf zo'n €2rijd je in een nieuwe kleine auto. Let op: private lease kan interessant zijn, maar er kleven ook . Je betaalt een vast bedrag per maan waar onder andere wegenbelasting, allriskverzekering, internationale pechhulp, . Dit kan zeer voordelig bij LeasePlanDirect. Kies, vergelijk en bestel uw Volkswagen in enkele muisklikken! Kies dan voor private lease van Stern: Uitgebreide service en zorgeloos rijden in een nieuwe private leaseauto. Met laagste prijsgarantie!


Stern biedt een lease op maat voor elke ondernemer of particulier. Van full operational lease tot private lease , occasionlease en meer. Lees hier meer informatie. Driessen Autolease is een universele leasemaatschappij in Eindhoven voor short-lease, private lease of zakelijk leasen.


U betaalt elke maand een vast bedrag voor het rijden in een nieuwe auto.

Privé auto leasen is in opkomst. Zo kunt u onbezorgd een nieuwe auto rijden, zonder enige bijkomende kosten, en weet u elke maand precies waar u aan toe bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts