vrijdag 10 april 2015

Quooker flex rvs

Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank. Een kokendwaterkraan, voorzien van een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Deze tuit werkt als een handdouche. Op deze manier kunt u de straal overal naar toe richten.


Uitermate geschikt voor als u bijvoorbeeld borden, groente of de . Deze slang zit keurig opgeborgen in de uitloop van de kraan.

De FLEX is bijzonder handig bij het wassen van grote groenten, het . Deze unieke kokend waterkraan combineert koken warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water . Zo krijg je zonder gedoe die gigantische snijplank schoon en spoel je even snel een stapel borden af. Direct uit voorraad leverbaar. Vind quooker flex rvs op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Koop of Verkoop quooker flex rvs op Marktplaats. Meer dan deze kraan heeft u niet .

Uw quooker elders goedkoper gezien? Wij garanderen de laagste prijs! PerfectChilled Touch 4-in-kraan Square, Combi XL 10L boiler, ijskoud gefilterd water, Hub, RVS. Quooker Flex RVS Combi 2. Dankzij de kokendwaterstop kan de Flex geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is.


Uitgevoerd met een extra kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop en een lichtring bij de bedieningsknop. Kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop . Maar één kraan op het aanrecht. Uitgerust met een dubbel-druk-draai bedienings-knop voor volmaakte veiligheid.


Wisselt direct van koud naar kokend water en andersom, middels een simpele verbinding. Het schoonspoelen van borden, een grote snijplank of de spoelbak zelf gaat hiermee vele malen makkelijker dan met een vaste kraan. De flexibele uittrekslang zorgt ervoor dat de kokend-water-toevoer direct gestaakt wordt: de kraan is . Waterink Keukenmakerij vertelt je alles over de mogelijkheden, de voordelen en de nadelen.


De Flex is voorzien van een uittrekbare uitloop zodat . Deze luxe uitvoering is gemaakt van de hoogste kwaliteit rvs. Door de matte, geborstelde afwerking is deze kraan een echte eyecatcher in de keuken. Vul dan onderstaand formulier in. Deze soepele slang is netjes opgeborgen in de uitloop van de kraan.


Nu extra voordelig bij Keukentotaalshop.

In een simpele handomdraai dient de FLEX elk gemak in het huishouden. Reservoires in uitvoeringen: 1. Het PRO3-reservoir is voorzien van hoogvacuümisolatie. A boiling-water tap, equipped with a flexible pull out hose for hot, cold and filtered cold water.


This makes it very easy to rinse and clean at any point in the sink.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts