vrijdag 3 april 2015

Kal fire heat pure 60

Een uitzonderlijk goed regelbaar vlammenspel, eenvoudig te stoken en maximaal zicht op het vuur. De vrijwel kaderloze deur trekt u met behulp van een sleutel omhoog, waardoor deze volledig verdwijnt in de ombouw. The wood burning, built in fireplace you have purchased from the.


Net geinstalleerd even proefstoken. Vermogen in KW, - 13.

Inbouw hoogte (cm), 156. Heat pure , de houtgestookte liftdeurhaarden. Door de geavanceerde techniek is deze ook als open haard te stoken en is het vuur regelbaar.


De inbouwmogelijkheden zijn eindeloos door de vele opties en uitvoeringen. Het ontwerp is minimalistisch en de deur kent nauwelijks kaders waardoor u optimaal zicht heeft op het vlammenspel. Dit in tegenstelling tot de traditionele kachel.


Heat Pure hoek links 12KW Afmetingen.

Concept, ontwerp en realisatie: Dim - Branding by design dim dim. Eindeloos genieten, schoonmaken in een handomdraai 10. Vraag direct de scherpste prijs aan bij Superkachels! Installatie door heel Nederland! De kachel werkt perfect en is onverslijtbaar, jaar ou aanschafprijs 2. Kies voor Home-haarden, uw haarden-totaalleverancier.


Veilig online betalen en snel geleverd! Bezoek ook onze showroom! Rendement: Hoogte vuuropening: cm. Breedte vuuropening: 5cm. Afmetingstekening: Download Handleiding: Download Keurmerken: Bekijk ze hier . Kal Fire inbouwhaarden houtgestookt.


Het ontwerp van de gesloten inbouw houthaard is minimalistisch en de deur kent nauwelijks kaders waardoor u optimaal zicht heeft op het vlammenspel. Dankzij het ingebouwde geavanceerde clean window . Aanbiedingsprijs: Op aanvraag.

Verstand van installeren en servicegericht? In het bezit van rijbewijs BE? Kom naar onze showroom en laat u informeren door één van onze adviseurs. Dan is dit jouw functie!


Machen Sie sich es bequem. Make yourself comfortable. Grenzenloser Genuss, Reinigung im Handumdrehen. Endless enjoyment, no fuss. Kal - fire oder: Das Märchen.


Het toestel beschikt over een gesloten verbranding waardoor het toestel ook te plaatsen is in woningen met een WTW- ventilatiesysteem. Kal-fire Heat 7Tunnel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts