donderdag 9 april 2015

Hoaf weedair

De solide constructie en . Door middel van geforceerde hete lucht wordt het. In combinatie met een compacte werktuigdrager. Geleverd aan Timmermans Agri-Service BV te America.


Qua techniek is het nieuwste model gebaseerd op de.

Met een krachtige, elektrisch aangedreven ventilator wordt het onkruid(zaad) met een intense temperatuur van circa 700. HOAF introduceert op GTH de. Hoaf presenteert op De Groene Sector Vakbeurs de Weedair 10 die vorig jaar werd geïntroduceerd. Vandaag is de eerste vernieuwde Hoaf Weedair 1van Nederland afgeleverd aan wegmetonkruid!


Deze Hoaf weedair maakt gebruik van 7graden hetelucht de ideale machine om professioneel onkruid te bestrijden! Uitgevoerd met een side-shift en een hetelucht handlans met haspel! Met behulp van het Kersten-koppelstuk kan er vlot van machine worden gewisseld.


Hete lucht tussen 7en 7graden.

Technology, vertelt dat de WeedAir 1een ver- brandingskamer heeft, een soort oven, met een schoorsteen die niet omhoog, maar omlaag gericht staat. De handunits maken gebruik van een combinatie van hete lucht en stoom, waarbij alle geproduceerde energie beschikbaar komt voor het doden van de vegetatie. De werktuig aangedreven apparatuur voegt daar nog het . Cette machine est utilisé pour de grandes superficies, durci et non pavée.


Le principe de brûler est basé sur . Voor Hoaf Infrared Technology het moment om meerdere nieuwe ontwikkelingen te tonen. Zo toont het de Hoaf Weedair hetelucht-onkruidbrander, qua techniek gebaseerd op de Weedair 100. Met een elektrisch aangedreven ventilator wordt het onkruid(zaad) met een temperatuur van circa 7graden . Recentelijk hoveniersbedrijf De Brekeld uit Rijssen een Hoaf Weedair 1gekocht. De Hoaf Weedair 1is een thermische hetelucht onkruidbeheerser die zojuist een upgrade heeft gehad. Panhuijzen Groen aan de slag met de Hoaf Weedair Jeroen Thomassen poseert voor zijn nieuwe Hoaf Weedair op een Nimos wegtuigdrager voor de werf van de gemeente Vught.


Luchttemperatuur 7°C. I kombination med den integrerede varmluft side udkast, bliver ukrudt og frø effektivt bekæmpet langs murer, rendestene og andre forhindringer. LM-trac 2met Hoaf weedsteam, AH Vrij.


Giant D 2S, Reakt BV. Deze machines kunnen eveneens aan de werktuigdragers van Kersten worden gemaakt.

Voortbeweging: Werktuigdrager. Type machine: RipaGreen. Het laatste nieuws voor tijdens de koffie. De Nederlandse landbouwsector staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld.


Sinterklaas komt alle medewerkers bedanken voor hun inzet dit jaar. Vertisol kiest voor de ergonomische Holder Xmet de zuinige 7graden hete lucht Hoaf Weedair. Groen Techniek Holland tot en met september in biddinghuizen. SSI Zicht op werkelijk watergebruik. Thermische Wildkrautentferner für Schlepper.


Hoaf WeedAir 1Op grote schaal ingezet SPECIALE BEURS EDITIE . Bei Bestellung genauen Trägerfahrzeugtyp und Anbauart angeben (siehe Datenblatt Seite 68). Husqvarna toont fleetmanagement op Groene Sector-vakbeurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts