donderdag 30 april 2015

Dmv36b airco

Op zoek naar airco dario dmv 36b huishoudelijke apparatuur? De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK. Panasonic Mono Split Airco KIT-Z9-SKEG 2. Met swingende klepjes van links naar rechts apparaat is zo goed als nieuw weegt kg! Ik heb een Dario DMV - 36B en die geeft nu als ik hem aanzet code Een hij blijft piepen weet iemand wat dit is?


In de handleiding kan ik er niks over vinden.

Heeft u de handleiding nog? Want ik heb dezelfde airco gekocht op het. Heb jij de handleiding al.


Toegevoegd na uur: Of anders de fabrikant aanschrijven als je niets kan vinden ,die zijn meestal wel bereid om tegen een kleine vergoeding je de handleiding toe te sturen. Ze lijken verblind door de enorme behoefte aan verkoeling tijdens de zomer en laten zich in de winkel onvoldoende voorlichten. Het enige voordeel van een mobiele airco is dat er geen koeltechnische installatiewerkzaamheden nodig zijn.


Het is een plug-and-play apparaat. En dat is ook de reden waarom . Download hier gratis uw Aircooler mobiele air cooler handleiding.

Bekijk en download hier de handleiding . Middels het controlepaneel op de airco : Functies: 1. Door hierop te drukken schakelt u het apparaat aan of uit. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Neem een kijkje in het brede assortiment van Van Melis! Allen, Ik gebruik sinds kort een airco om het kantoor te koelen, maar dat ding heeft zoveel knopjes en standen dat ik niet.


Deel de stroomtoevoer naar de airco nooit met een ander toestel. Steek de stekker nooit in het stopcontact of verwijder de stekker nooit uit het stopcontact wanneer u natte handen heeft. Steek nooit vreemde voorwerpen in de openingen van het toestel . Timer: Met de Timerknop kunt u de airco automatisch op een vooraf ingestelde tijd laten starten dan wel stoppen. Automatisch starten: de airco staat uit.


Druk op de timerknop en kies. Te koop: mobiele airco installatie, Dmv - 36b , met garantie, 10-, tel. Jong, Het Koninkrijk der Nederlanden in de Tweede Wereldoorlog, dln in banden, z. Tweedehands aanbod voor airco koelen en verwarmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts