woensdag 8 april 2015

Gosun nederland

Nudger Jelle ging een week zeilen in Nederland. Geen gedoe met kolen of gas. Volgens de distributeur is het de ideale oplossing voor watersporters.


Het product is nog wel . Wij testen graag onze eigen producten.

De Solar cooker werkte boven onze. Hou je van barbecueën, maar mag je geen vuur maken? Dé hit in de VS, nu ook in Nederland. Met dit initiatief worden praktische oplossingen op . Met deze grill met ingebouwde thermische accu kan je zelfs in het donker nog voor acht man braden.


Koken, bakken en grillen op zonne-energie klinkt prachtig , maar praktisch is het niet. Zodra een wolk voor de zon schuift wordt het niks met het gebakken eitje.

We hebben zoveel vertrouwen in ons product dat je twee jaar garantie krijgt. Als je van barbecuen houdt tovert de eerste zomerzon een grote glimlach op je gezicht. GoSun kook je buiten, overal en altijd. De zomer is ondertussen voorbij en daarmee verdwijnt ook het barbecueweer. Toch is het de eerste keer vaak een heel gedoe om de barbecue weer op te zetten en goed eten voor te schotelen.


De kolen moeten namelijk heet blijven en er moet constant iemand . Lekker barbecueën levert nog altijd een heleboel problemen op die een gezellige zomeravond de nek omdraaien. Dit zou zeker bij ons in Nederland een probleem kunnen veroorzaken ;-). De openingstijden van alle vestigingen van Gosun Trading in Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


Deze zonnekoker bestaat uit een dubbele glazen buis van hittebestendig glas, waar je een RVS-kookslede in kunt schuiven. De reflecterende schermen kaatsen zonlicht op deze buis, waardoor het er heet . Vorige week stond ik met mijn familie op de camping, en besloot het fancy . Premium solar ovens and solar cookers that are the ultimate in design, performance, and ease. Shop now with fast and free shipping from the official store.


Materialen: RVS en borosilicaatglas, handvat is van hout.

Garantie: jaar op de binnenbuis, jaar op de overige onderdelen. Werking en gebruik: De samenstelling van parabolische reflectoren en buisvormig ontwerp zorgt ervoor . Rubriek Land en tuinbouw. Degene met de meeste stemmen krijgt de. Vacatures bij Gosun Fruit BV in Steenbergen op deBanenSite. Werken bij Gosun Fruit BV solliciteer direct online op vacatures.


Bedrijfsprofiel Gosun Fruit BV. De reflectoren vangen licht enorm efficiënt op vanuit veel verschillende invalshoeken en zetten dit om in warmte in de oven. Alleen serieuze biedingen worden beantwoord! De glazen buis van de gosun is een bijna perfecte isolator, waardoor je in zelfs de meest uitdagende.


Een klein wonder van de wetenschap! In de winkel moet de zonnebarbecue straks 5dollar gaan kosten. Uitvindingen op zonne-energie schieten als paddenstoelen uit de grond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts