dinsdag 28 april 2015

Permanent actueel wft

De verplichting geldt zowel voor adviserende als niet- adviserende. De Wft stelt aan financieel dienstverleners de eis dat zij altijd aantoonbaar permanent actueel vakbekwaam zijn. Dan is het prettig een hulpmiddel te hebben waarbij u eenvoudig aan die eis kunt voldoen.


Dat kunt u met de tool Wft Triple A: Altij Aantoonbaar, Actueel. Het nieuws wordt voor u gefilter zodat u overzicht .

Uw onderneming moet ervoor zorgen dat alle klantmedewerkers permanent actueel vakbekwaam zijn. Dit betekent dat klantmedewerkers altijd vakbekwaam zijn en dat zij op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen . Een beroepskwalificatie is opgebouwd uit één of meer Wft -modules. Hoe de negen verschillende beroepskwalificaties zijn opgebouw is weergegeven in het vakbekwaamheidsbouwwerk onderaan deze pagina.


De Wft -modules kunnen worden behaald door het behalen van initiële Wft -examens. Desgewenst voor alle tien Wft -modules! En u ontvangt als Wft2day abonnee meer dan korting op ons Wft -lesmateriaal!

Een klantmedewerker dient voortaan binnen maanden na het behalen van het diploma een PE-toets te doen. WftNU is de website die uw Wft -diploma's permanent actueel houdt. Deze bijzondere wijze van permanente educatie wijkt strategisch volledig af van de bekende permanente educatie. U bent actief bezig om uw kennis actueel te houden en uw klant goed te adviseren. Denk hierbij aan periodieke toetsen, beschikbare kennis op Extranet, opleidingsdagen, periodiek teamoverleg of een speciaal abonnement.


Periodiek Wft PE-examen. Permanent Actueel - Aantoonbaar actueel. Voor medewerkers die klanten adviseren – en straks dus over één of . Een sjabloon hiervoor vindt u in ons Wft handboek op ons intranet. De termijn van de PE WFt cyclus wordt verlengd naar drie jaar en u dient hiervoor een periodiek . Wij verzamelen alle relevante informatie voor u op één plek.


EVC: een alternatieve route naar een Wft -diploma. Speciaal voor adviseurs met ervaring! Maar die kennis (de kennis dus die hij niet voor zijn dagelijks werk nodig heeft) hoeft hij niet actueel te houden.


Per beroepskwalificatie moeten . PA voor Wft Basis, Schade Particulier, Schade Zakelijk, Zorg, Inkomen en Consumptief Krediet.

Verberg Links- blok Toon Links-blok .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts