maandag 13 april 2015

Olifantenkop decoratie

Ontdek en bewaar ideeën over Olifant decoraties op Pinterest. Meer ideeën over Olifant kamer, Olifant kwekerij decor en Olifant dingen. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht.


Bekijk alle advertenties Wat is dit? Koop of Verkoop olifant op Marktplaats. Deze Metalen Olifant kan de perfecte toevoeging zijn aan het decor van uw huis of kantoor.

Super leuk als cadeau voor man en vrouw. Maakt je woonkamer, slaapkamer of keuken een stuk cooler. Een olifantenkop voor aan de muur staat prachtig in een kinderkamer. De lichtgrijze dierenkop met grote slurf en twee beige slagtanden heeft twee enorm grote slappe flaporen. Zijn slurf is zalmroze aan de binnenkant,.


Opzoek naar een originele wanddecoratie? Wat dacht je van deze prachtige olifantenkop ? Die heeft niet iedereen in de woonkamer hangen! De dierenkop is natuurlijk ook leuk op een jongensslaapkamer met jungle thema.

De kop is licht van gewicht en heeft aan de achterzijde een gaatje waarmee hij opgehangen kan . Colmore decoratieve olifantenkop. Levertijd: 1-werkdagen. Decoratieve olifantenkop voor aan de muur. Maatvoering: Lengte : ca.


Een mooie olifantenkop van het merk Childwood voor aan de muur staat prachtig in een kinderkamer. De vilten olifantenkop heeft een grote slurf, beige slagtanden en twee enorme grote slappe flaporen. De slurf van de olifant is zalmroze aan de binnenkant dat een kleur accent geeft. Deze wanddecoratie met zachte vulling heeft een verharde rug en is met . Dit mooie statige olifant haak is eigenlijk te mooi om te gebruiken als kapstok.


Je kunt hem dus ook gewoon als decoratie gebruiken op de muur. Een dierenkop aan de muur geeft je kamer een stoere twist. Hij is gemaakt van grijs vilt en heeft witte en roze accenten. Dit item heeft een zachte vulling en een.


Wanddecoratie Olifant bruin kopen? Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Shop nu gave dierenkoppen van MDF bij Moodadventures!

Erg leuk boven de haard maar ook in de kinderkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts