vrijdag 10 april 2015

Beste camper 2017

Eind augustus was er de Caravan Salon in Düsseldorf. Dit is de grootste beurs ter wereld voor campers en caravans. Goboony was daar natuurlijk ook bij.


Wij zagen de nieuwste campers en trends op het gebied van kamperen voorbij komen. Speciaal voor jou hebben wij een top samengesteld van de . Wat is nu een goede camper ?

De gebruikers mogen het zeggen bij de verkiezing Kampeerauto van het jaar. Stemmen kan tot november. Op de Caravan Salon in Düsseldorf kom je oren en ogen tekort. Op de derde plaats in deze categorie vinden we eveneens een Carthago, namelijk de Carthago Chic E-Line. Maarliefst podiumplaatsen in de belangrijkse . Al het campers nieuws lees je op Campingtren kijk op kamperen.


De prijzen zijn uitgereikt op de openingsdag van de Caravana in Leeuwarden. De nieuwe Dethleffs Coco is bekroond tot caravan van het jaar, de Pössl Summit 6Plus heeft gewonnen in de categorie campers. Hierbij een overzicht van de meest verkochte campers in Nederland.

Het best verkochte merk campers is Hymer. Hymer wordt in Duitsland geproduceerd. Bürstner campers is het tweede best verkochte camper merk. Op nummer drie staan Adria Mobil campers.


Vooreerst dien je te weten of uit te maken welk type camper het best aansluit bij jouw noden. De Alkoof- camper is herkenbaar aan de. De ANWB helpt u met het vinden van de juiste camper.


Deze modellen bieden u ruimte, comfort en een elegant design. U heeft de keuze uit nog meer verschillende stofferingen, zodat uw camper helemaal is afgestemd op uw smaak. U zult versteld staan van deze prachtige . Naast tweedehands campers en caravans toont CampersCaravans.


U kunt specifieke merken . Bij Burstner campers dealer DE JONG Kampeercentrum Hillegom De Zilk ziet men de meeste modellen Burstner campers van noord- en zuid holland. Buscamper Nederland heeft campers in alle maten, indelingen en prijsklassen te koop. Ook voor het huren van een kampeerbusje kunt u bij ons terecht!


Zoek in ons aanbod nieuwe en gebruikte campers ! Conditie: Nieuw en gebruikt, Gebruikte campers , Nieuwe campers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts