maandag 27 april 2015

Unilin utherm wall technische fiche

Tg), een CE-markering (DOP) en met een milieuproductverklaring (EPD). Download hier onze brochures en bestekteksten. Technische eigenschappen.


Ons gamma is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. THERMwall productiespecificaties.

Voor de binnenzijde van uw hellend dak raden we u wel aan een onderdak te voorzien. In het assortiment van Unilin vinden we uitsluitend PIR- isolatieplaten van hoge kwaliteit. De Utherm Sarking platen zijn gericht op het isoleren van hellende daken langs de buitenkant, volgens het bekende sarking- principe.


Voor isolatie van platte daken biedt Unilin de Utherm Roof platen aan, ook . Voor al uw technische vragen, contacteer technical. UNILIN Utherm spouwisolatie voor de meest slanke elementen in de markt. Licht van gewicht, hoge isolatiewaardes en gemakkelijk te verwerken.

Isoleren van de spouwmuur, buitengevel of binnenzijde van het hellend dak. Bij De Bouwkampioen kan je Unilin Utherm Wall 120mm online bestellen! Unilin Utherm Wall is een polyisocyanuraat (PIR) harde plaat met aan beide zeiden een metaalfoliebekleding (mat aluminium uitzicht) en aan zijden tand en groefafwerking, geschikt voor.


Utherm Wall Flex PIR L isolatieplaten zijn een combinatie van PIR Hardschuim met éénzijdig een laag minerale wol. Daarmee kan je zowel spouwmuur als gevel 1 luchtdicht isoleren. Goedkeuring, in acht te nemen bij het ter beschikking stellen van informatie aan een partij. De BUtgb of de Certificatieoperator kunnen de nodige initiatieven. Afmetingen: x m. UNILIN , division insulation in haar fabriek te Desselgem.


PIR hardschuim isolatieplaten voor spouw, vloer en platdak. De platen zijn leverbaar met 2-zijdig dampdicht ALU-laminaat, 2-zijdig gebitumineerd glasvlies of 2-zijdig gemineraliseerd glasvlies. De standaard randafwerkingen is recht. L- sponning en tand en groef is op aanvraag leverbaar bij vlakke platen.


De natuur is voor onze product innovators een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zo ontwikkelden ze Powerroof, een perfect isolerende, duurzame en gegarandeerd brand- veilige isolatie voor hellende daken. Powerroof wordt bovenop de dakconstructie geplaatst, net onder de dakbedekking.

Nu als ik de technische specificaties van de isolatie erbij haal, Unilin Utherm Wall 1mm, dan vermeld deze Rd isol CE enerzijds en Rd isol ATG 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts