vrijdag 24 april 2015

Prijs tesla model 3

Vergelijk de prijs , bijtelling, leasetarief, actieradius en het werkelijke verbruik van iedere elektrische auto. Model is ontworpen om de veiligste auto in elke categorie te zijn. Elon Musk maakt tegelijk alle langverwachte details bekend rond de nieuwe wagen. Met een startprijs van 35.


In ieder geval dat de elektrische auto onlangs van Los Angeles naar New York binnen uur is gereden. Daarop is elke Model al behoorlijk goed voorbereid.

Tesla de grote massa bedienen. De opties zijn niet heel voordelig. De Model kon eindelijk geconfigureerd worden! Een lezer van Electrek deelde de optielijst met de wereld. Wat opvalt is dat de prijs van een . USD goedkoper dan de Model ( vanafprijs 3USD), zo beloofde hij op een . Deze auto komt voor een prijs van 35.


Dat heeft Elon Musk gisteren aangekondigd.

De Renault Zoe profiteert van een nieuwe accuset. Op papier goed voor 400km rijbereik. Maar die prijs is zonder de batterij. Die moet je apart huren.


Wat ons betreft nog altijd een fikse domper op de feestvreugde. De precieze prijs wordt bekendgemaakt op het moment dat de auto ook in Nederland wordt gelever zegt . Zie het verbruik per jaar en per kilometer. Er komen twee versies: de standard en de Long Range. De Nederlandse prijzen volgen later dit jaar.


Een elektrische auto met een actieradius van 1kilometer heeft logischerwijs een lager prijskaartje dan een EV met 5kilometer bereik. Uiteraard zit iedereen al sinds de aankondiging van deze Model te speculeren over de prijs. In de Verenigde Staten rolt hij alvast buiten voor 35. Hoeveel daar bij gelapt wordt bij de oversteek naar Europa is nog niet duidelijk.


De vanaf prijs zal tussen de 35. U kunt de Model nu bij ons reserveren. De genoemde prijs is onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en op basis van . Wat is de prijs van de Model in Nederland en wat is het aantal kilometers op één lading?


Prijs : omgerekend duizend euro.

Er wachten dan ook veel orders. Ook uit ons land zijn reserveringen ontvangen. Amerikaanse dollar, omgerekend een kleine 30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts