dinsdag 21 april 2015

Red pelletkachel forum

Monia (8kw), MCZ Ego(8kw) en de Red Orchidea(kw). Een ruimte van 170mzou zeker steeds verwarmd moeten worden. Nu vertelden ze me vandaag dat ik dan best een pelletkachel van 11kw neem ipv . Het forum over verwarmen met pellets.


Onderwerpen in dit forum.

Volledige versie Nederlands. Taal: English ( USA), Nederlands. Red pelletkachel : Het merk Red heeft degelijke gietijzeren pelletkachels met een besturing die zeer functioneel is, u stelt namelijk alle instelingen dmv draaiknoppen in. We hebben net een pelletkachel aangeschaft een Edilkamin Aris plus, nu is de afstandsbediening in het Engels en Italiaans nu red ik mij wel met Engels maar . Is de aankoop van een pelletkachel als bijverwarming aan te raden in een tijd waar de stookolieprijzen blijven stijgen ? Zijn er mensen in het bezit van.


Met het merk RED pelletkachels heeft MCZ Italië een nieuw en zeer gebruiksvriendelijk type kachel gelanceerd.

RED onderscheid zich door de eenvoudige en strakke afwerking. Wie voor RED kiest, kiest voor een kachel met een gemakkelijke bediening en een grote opslagcapaciteit. Aangezien er toch een aantal leden zijn die het jaarlijks onderhoud op hun kachel zelf uitvoeren is het misschien handig om hieronder van gedachten te wisselen. We kunnen altijd van elkaar leren. Dus welke kachel hebben jullie en hoe doen jullie het onderhoud van jullie kachel?


Ervaring met Pelletketel - Radar - het consumentenprogramma van. De Red pelletkachel heeft een gietijzeren deur en een goed isolerend binnenwerk welke ervoor zorgt dat er meer warmte de kamer in komt. De pelletkachel staat nu een week en eigenlijk valt deze behoorlijk tegen.


De installatie is goed gegaan, hij ziet er mooi uit en de vlam is sfeervol. Het duurt alleen erg lang voordat de kachel echt warmte gaat verspreiden. Mijn cv was veel sneller. Voorbeeld: Ik zet de kachel om 16.


Stille pelletkachel , zonder blazer (convectieventilator). Voordelen: prettige (stralings)warmte, regelbaar, zeer efficiënt. Nadelen: red je niet met je zonnepanelen in de winter.


Bezoek de website Pelletkachels Friesland.

Het Pelletkachel fforum Belgie voor en door pelletkachelbezitters! Het Nederlandse Pelletkachel Forum ! In de krant toen wij net begonnen met Passie voor Pellets! Zo staat onze pelletkachel in de leefveranda en door een buis in de muur blaast die ook nog warme lucht naar de woonkamer toe.


Hier een red gardenia die de hele keuken, woonkamer en veranda warm krijgt met thermostaat die op graden staat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts