maandag 27 april 2015

Wijnklimaatkast 12 flessen

De WineDuet is een koelkast speciaal om wijn in de bewaren. Hij biedt plaats aan flessen rode of witte wijn en is verdeeld in zones. Temperatuur is per zone apart instelbaar. Op het blauw verlichte display. Wine Klima Dzwart met glas en RVS.


Luxe en stille wijnklimaatkast.

De afwerking is van een kwalitatief hoogwaardig niveau. Afhaling in onze winkels. Ben jij een echter wijnliefhebber, maar heb je niet de ruimte voor een grote wijklimaatkast?


Deze compacte en stille CASO WineSafe biedt ruimte voor de opslag van flessen. In de compacte, stille Temptech JC-33C wijnkoelkast bewaar je flessen wijn onder precies de goede omstandigheden. Voor 13:bestel donderdag of vrijdag . Zo zijn ze altijd klaar om te serveren, voor . Vrijstaande wijnklimaatkast met zwart metalen behuizing en zwarte PVC binnenbekleding.

Deze kan flessen ( cl bordeaux formaat) voor direct gebruik op perfecte temperatuur houden. Zo is je wijn altijd klaar om te serveren, voor dagelijks, wekelijks en zelfs . De wijnklimaatkasten van Temptech bijvoorbeeld zijn er in veel variaties en zorgen ervoor dat jij jouw wijnen zonder smaakverlies bewaart. Coolblue: alles voor een glimlach. Deze smalle wijnkoeler heeft een uniek design vanwege de gebogen glazen deur.


De flessen wijn liggen in alle rust bewaard onder goede omstandigheden en de gewenste temperatuur is eenvoudig te bedienen middels het touch . Wijnklimaatkast flessen. Merk: Tchibo Deze zwarte wijnklimaatkast is geschikt voor flessen. Inclusief Nederlandse handleiding. Een wijnklimaatkast met zones is verkrijgbaar in vele afmetingen, sommige modellen zijn geschikt als inbouw wijnkoelkast en andere alleen voor vrijstaand gebruik.


Het assortiment van de Qlima vrijstaande wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten bestaat uit maar liefst modellen. Heb je wat minder ruimte beschikbaar? Dan heb de keuze uit compacte . Voorzien van twee temperatuurzones (7-18°c) voor de juiste koeling van je witte en rode wijnen.


Daarnaast zeer stil in gebruik en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts