dinsdag 28 april 2015

Easy heat klokthermostaat

Keuze uit uitvoeringen . Watt eenvoudig bij Warmteservice. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Wordt geleverd inclusief vloersensor.

Nieuw in de verpakking: easy heat digitale klokthermostaat blauw verlicht, vloerverwarming badkamer. Doe een leuk bod (nieuw 15eu) verzendkosten koper. Bij het installeren van deze thermostaat heeft u een maximale flexibiliteit bij het regelen van uw vloerverwarming.


Levertijd Vóór 12:bestel volgende werkdag in huis. Met deze vloerverwarming zult u nooit meer koude voeten hebben. Komt met een uitgebreide energiezuinige klokthermostaat.


De matten zijn heel eenvoudig te leggen, worden geleverd met een extra zuinige klokthermostaat en voorzien van mat en aansluitdraad en een flexibele sensorbuis.

Installatieinstructie elektrische vloerverwarming. Leest u deze instructie zorgvuldig voor u met het installeren begint. Inbouwdoos met vloerverwarmingthermostaat. Aansluitspanning 2VAC.


Egaline of cement gietvloer. PVC buis voor aansluitsnoer van de verwarmingskabel. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Dankzij de nauwkeurige sturing van de bijgeleverde klokthermostaat gaat uw Warm Tiles . Heeft de thermostaat van uw vloerverwarming het begeven? U kunt de thermostaat in de meeste gevallen eenvoudig zelf vervangen door een nieuwer type. Sluit lijn en brug samen aan ( Poort L ) 4. Deze kamerthermostaat is bestemd voor het bedienen en rege- len van een cv-toestel in uw woning. Haal de thermostaat nooit uit elkaar.


Vermijd hoge temperaturen, vocht en een stoffige omge- ving.

Gebruik bij reiniging geen vocht of reinigingsmiddelen. Er kan dan kortsluiting of . Klokthermostaat m-. Tegelensanitairmagazijn. Elektrische Vloerverwarming Magnum Mat incl. Prijzen zijn exclusief btw.


Meld u aan om onze prijzen te zien! Lees hier meer over de voordelen door klant te worden van Vihamij. Tevens kan op ieder moment van de dag de vloerverwarming door middel van een klokthermostaat aangezet worden en functioneert zo los van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts