woensdag 6 juni 2018

Oude polissen innen

Omdat een uitvaartverzekering doorgaans voor het leven wordt afgesloten, komt het regelmatig voor dat iemand een polis heeft van een uitvaartverzekeraar die niet meer bestaat. Dit wel echter niet zeggen dat deze persoon . Om het u gemakkelijk te maken met uw speurtocht naar uw oude polissen kunt u op deze site een lijst vinden van verzekeringsmaatschappijen die vroeger bestonden. Achter de naam vind u de verzekerings maatschappij waar uw polis nu is ondergebracht.


Zoek met behulp van onderstaand alfabet, bij welke maatschappij . Als er oude uitvaartpolissen zijn maar de desbetreffende verzekeraar bestaat niet meer dan zijn de polissen meestal ondergebracht bij de rechtsopvolgers, ander.

Heeft u een uitvaartpolis met een naam van een andere verzekeringsmaatschappij? Zie hiervoor onderstaande lijst met de oude verzekeraars en de opvolgers van deze verzekeraars. Polissen van maatschappijen die niet meer bestaan.


Ook stond het bedrag erop vermeld bij overlijden. Dit bedroeg per polis 1gulden ! Heb je zelf een oude uitvaartpolis , dan kun je bij de meeste verzekeraars om afkoop vragen. Je ontvangt dan nu een som ineens.


Bij overlijden ontvangen je nabestaanden niets.

Bij afkoop maakt de verzekeraar een berekening van de huidige waarde van de polis. Zo ontving een verzekerde (nu jaar) voor een polis met . Oude levensverzekeraars en begrafenisfondsen. AM Levensverzekering (Rotterdam). Reaal Levensverzekeringen N. Delta Lloyd levensverzekering N. En wilt u weten of u recht heeft op een uitkering? Wilt u weten of u als nabestaande nog recht heeft op een uitkering, maar weet u niet goed waar u moet beginnen?


Dan kunt u terecht bij . Omdat mijn vader ziek is en straks niet meer terugkan naar zijn eigen huis, ben ik daar alvast aan het opruimen en sorteren. Nu kwam ik enkele polissen tegen die destijds door mijn opa en oma op het leven van mijn vader zijn afgesloten. Waarschijnlijk om de eventuele kosten van een begrafenis te . Je kan het polisblad van de overledene niet meer vinden of je vindt een hele oude. Als je zeker wilt weten of de overledene was verzeker kun je een aanvraag voor een onderzoek indienen. Hiervoor geldt wel een aantal . Overzicht oude verzekeraars.


Wij hebben ruim 1jaar ervaring met schade- en levensverzekeringen. Oude polissen levensverzekeraars en begrafenisfondsen. Nieuwe Hollandsche Lloyd. Abiëzer (Hulpe), Begraf.


Bij het overlijden van oudere mensen worden er vaak polissen aangetroffen die tientallen jaren geleden zijn afgesloten. Ik ben nog een oude begrafenispolis van Rotterdamse levensverzekering liggen van mij zelf , hoe kom ik er achter of die polis nog geldig is? Het gaat hierbij vaak om. Later”, Natura – uitvaartverzekeringsmaatschappij N. Maar deze site is helaas opgeheven. De Eerste Hollandsche maakt deelt uit van Aegon ( Leeuwarden).


Stuur daar de polissen heen. Vergezeld met een kopie uit het register van overlijden van de verzekerde persoon. En kom er dan maar eens achter wie de polis nu beheert. Daarom heeft De Nederlandsche Bank een lijst gemaakt met oude (leven)verzekeraars en de namen van verzekeraars die de . Na toesturen van de polis en een akte van overlijden worden de kleine bedragen overgemaakt naar het opgegeven rekeningnummer. Een service die ik uiteraard voor u ter harte neem.


Zelfs wanneer iemand jaren geleden overleden is zijn de oude polissen nog te innen. Wie weet wat u nog aan liggende . Heb je nog een oude verzekeringspolis van een verzekeringsmaatschappij die niet meer bestaat ? Bekijk hier welke verzekeraar je oude polis vandaag beheert. Een verzekeringnemer heeft toch recht op. Yarden heeft immers in de brief .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts