maandag 11 juni 2018

Solex sint anthonis

Al meer dan jaar SolexVerhuurRooi! Oldtimer solexen huren in Brabant en Gelderland. Toeren langs historische stadjes, veel horeca, veerpontjes, jachthavens en natuurgebieden. Boerensolex met BBQ of Buffet. De Bruyn Solex - GPS verhuur voor solex en gps verhuur, solex tochten.


U bent van harte welkom.

Ook in combinatie met Paintball (Wanroij), een Solex -rit of een diner mogelijk. Buggy rijden is geschikt voor allerlei activiteiten zoals een familiedag . Solexrit met het huiskamermenu Alle goede dingen in drieën Gezellig, ouderwets , uur durend. De Klomp is de specialist op het gebied van solexverhuur, scooterverhuur en buggyverhuur! Stoere buggytocht door het Brabantse landschap.


Rijden door bos en vel met de neus in de win en als je geluk hebt onder een stralende zon. Niet geschikt voor familiegroepen. U kunt ook gebruik make.

Lekker uitwaaien op een nieuwe ouderwetse Solex door prachtige Brabantse dorpjes en een mooie bosrijke omgeving, ook kunt u zich door de Brabantse bossen . Wij hebben voor u een route uitgezet. Naast een solex reparatie vind je ook autobedrijf, reparatiedienst, garage, machine onderhoud en reparatie, fietsenwinkel. Bent u bedrijfseigenaar?


Bekijk het aanbod van Peters en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Mooie solex , loopt ,en is op kenteken. Bergentheim (Overijssel). Andijk (Noord- Holland). Sint anthonis (Noord- Brabant) . Ontdek Twente op een unieke manier door een authentieke solex , scooter, step, tandem of elektrische fiets te huren.


Voor een dagje uit in de natuur bent u bij het-UITstapje. De provincie Brabant heeft veel prachtige bekende en minder bekende natuurgebieden die zeer uitnodigend zijn voor een. Van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest of een leuke workshop! Midden-Drenthe, de gratis marktplaats.


Activia Dames seizoensopening. Trailer Film uurs SOLEX race Heeswijk . Vergelijk en bespaar op uw fietsverzekering.

Vanaf Landgoed de Barendonk zijn wandelroutes uitgezet, u kunt bij ons starten en eindigen. Ook is er een kabouterpad en een GPS route, Zoek de schat van de Barendonk. Echte aanraders voor kleine en grotere kinderen. Houdt u ook zo van lekker eten?


Laat u elk weekend weer culinair verassen in ons restaurant door onz. Meer informatie over Raadhuis Wanroij. Routebeschrijvingen zijn aanwezig in vakantieboerderij Giesegrad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts