vrijdag 1 juni 2018

Drukventiel gasfles

Obelink biedt een ruim aanbod in gasdrukregelaars. Een drukregelaar zorgt ervoor dat het apparatuur wat je wilt gaan aansluiten op de gasfles voorzien wordt van de goede druk. Voordat je een gasdrukregelaar gaat kopen moet je ervoor zorgen dat je weet wat voor gasdruk je apparatuur, camper of caravan nodig heeft. Universele drukregelaars.


De drukregelaar kan gebruikt worden op alle stalen en kunststof propaan gasflessen.

Een universele drukregelaar wordt aan de gaskraan van de gasfles gedraaid. Let u er bij het aansluiten van de drukregelaar goed . De druk in de gasfles is dus niet altijd gelijk. Gasapparatuur zoals een kooktoestel, gasbarbecue, koelkast, cv- ketel en . Verplaatsbare Laser Oliekachels o. Demo, uitlopen overjarig en schade kachels (o.a. Zibro).


De echte stormlantaarns.

Kousen, pitten en glazen. Wisseltanken en accessoires. Bij De Kampeermarkt hebben wij veel losse onderdelen voor het uitbreiden en herstellen van de gas installatie. Ook hebben wij gasslangen en drukregelaars. Hieronder vind u ons assortiment.


Alle drukregelaars zijn bij ons in voorraad. Drukregelaars met een standaard druk van 2. Voor 17:uur bestel morgen in huis! Van € 11Voor € 6 85.


Het reduceerventiel voor de grote gasfles heeft meestal de schroefdraad aan de zijkant van het ventiel, recht tegen over het aansluit stuk voor de gasslang. Deze aansluiting kan een slangpilaar zijn, of een schroefdraad. Ruil of laat uw gasflessen vullen bij een erkende leverancier of een erkend gasvulstation. Vul de gasfles nooit zelf en laat de flessen niet vullen met autogas bij een LPG station. Dit kan levensgevaarlijke situaties opleveren.


Als een gasfles te ver gevuld wordt, bestaat het gevaar dat de fles te warm wordt, bijvoorbeeld in de . Wat is een drukregelaar?

Dat doet de drukregelaar. Een gasfles van Antargaz koppelt u snel en eenvoudig aan uw toestel. Gasfles met een automatische aansluiting. Controleer de aanwezigheid van een onbeschadigde Antargaz zegel op de kraan van de fles. Verwijder de zegel op uw gasfles.


Deze zegel verzekert u dat de fles correct is bijgevuld en gecontroleerd werd . Zeker is het ook goed een Spaanse gasfles aan te sluiten, maar men moet wel het drukventiel van uw huidigge instalatie af monteren, deze is echter op een slang met hoge druk geperst , en daarna niet meer in dezelfde montage terug te plaatsen. Met een addapter en passtuk staat u altijd gestel iets om . Naadloze stalen liter gasfles. U kunt de fles zelf bijvullen uit propaanflessen van of kg. Gasslang om de automatische omschakelaar aan de gasfles te verbinden.


Geperst op speciale leiding welke nooit meer vervangen hoeft te worden! Van- zelfsprekend gaat het hier puur om de stand van zaken van dit moment. De productsticker CLP gaat over de ge- varen van chemische stoffen en mengsels, en hoe produ- centen andere partijen daarover dienen . Explanation: verbinding met een gasfles met een drukregelventiel of drukventiel. Tussen verwarming en gasfles komt er een ventiel om de hoge gasdruk te reduceren.


Terraskachel van RVS zonder gasfles. Wegens beeindiging hobby te koop aangeboden rvs terraskachel. Altijd binnen in hobbyruimte gestaan. Wel drukventiel maar geen gasfles ! Zo goed als nieuw Ophalen.


Een regelaar koppelt een gasfles aan de gasinstallatie en . De gasslang kan daar direct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts