donderdag 7 juni 2018

Glasvezelband hittebestendig

Isolatielaag voor beugels ter voorkoming van contactcorrosie en die tevens als thermische scheiding fungeert. Hierdoor is het glasvezelband goed . De specialist in hitte isolate en geluidsisolatie met onder andere: heatwrap, heat wrap, uitlaat isolatie ban isolatie tape, hittebestendige tape, hitte isola. Typische producten die worden gebruikt in deze industrieën zijn: gebreid glasvezelband (beschikbaar in zwart of wit), gebreid glasvezelkoord ( beschikbaar in zwart of wit), gebreid glasvezelband met zelfklevende achterkant ( beschikbaar in zwart of wit), hittebestendige glasvezel afdichtingsringen, gedraaid touw met . Zelfklevend glasvezelband - Op zoek naar een glasvezelband ?

Koop deze en andere glasvezelbanden voordelig en snel op Openhaardaccessories. Toepasbaar op kachels en ovens. Thermofix hittebestendige lijm voor kachelkoord.


Haarden accessoires, elektra onderdelen online bestellen en eventueel af te halen. Prijs: 1euro Zonder. Afmeting, mm dik, mm breed. Deze band en koord hoeven echt niet duur te zijn!

Nieuw en in verschillende maten: koord: dikte mm. Kleur wit, prijs per meter: 50. Lamineren: of meer lagen van hetzelfde of verschillend materiaal worden op elkaar gehecht. De volgende eigenschappen worden verkregen: □ mechanische sterkte.


Zowel keramische- als glasvezel producten zijn zeer hittebestendig en hebben een thermische en brandwerende werking. Daarom vinden ze hun toepassing. Kachelkoord (of glasvezelkoord) is uitermate geschikt voor het plaatsen van glasruitjes in een kachel(deurtje). Kachelkoord is ook geschikt voor het afdichten van naden tussen kanaal en kachelaansluiting.


Ook geschikt voor het afdichten van naden tussen kanaal en kachelaansluiting. Info over glasvezelband hittebestendig. Resultaten van zoekmachines!


Het zorgt voor een flinke vermindering van hitte afstraling van de uitlaat. Wanneer de uitlaat wordt omwikkeld met GlassFiber Band is bij ond. Wilt u zelf een impressie . Ook diverse accessoires voor uw kachel behoren tot de collectie.

Onder andere: schoorsteenveegmateriaal, vloerplaten (glas of staal), haardstellen en aszuigers. Glasvezelband plat x 3mm wit (50mtr). Ook leveren we Zebraline, ruitenreiniger en spuitbussen hittebestendige lak om uw kachel er weer als nieuw uit te laten zien.


Thermisch behandelde glasvezelband. Vuurvast glas- hittebestendig tot 7°C. Gekleurde glasvezelband.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts