dinsdag 19 juni 2018

Magnum intelligent control werkt niet

Mijn magnum intelligent control werkt niet meer. Geen enkel knopje reageert meer. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Waar kan dit aan liggen? Dit probleem heb ik, na contact met MAGNUM, opgelost!


De thermostaat bleek vastgelopen te.

Download hier gratis uw Magnum E control handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op!


Verwijder het display huis door met een niet scherp passend voorwerp (bijv. de punt van een balpen). Het ding geeft aan dat het 1graden is. Terwijl het dat natuurlijk niet is.


Daarom gaat de vloerverwarming nooit aan. Ik vermoed dat er iets mis is met een .

De ( Magnum ) Intelligent - Control biedt tevens een houten vloeren functie, waarmee de vloertemperatuur te limiteren is tot maximaal 28°C. Programmeerbare thermostaten kunnen deze verliezen beperkten door het temperatuurverschil te verlagen wanneer de verwarming van uw huis niet geheel noodzakelijk is. Op stand T werkt de thermostaat uitsluitend op de temperatuursensor. Wanneer u een vraag heeft over de Magnum Intelligent Control kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere.


Het is de vervanger van de oude Magnum Intelligent Control. De Magnum extreme Control wordt bij iedere Magnum. Mocht u toch niet tevreden zijn over het gekochte product, geen probleem! Als u uw artikel retourneert en het aan . Kan het zijn dat er circuits aanwezig zijn en dat ie nu maar op halve kracht werkt , of hoe moet ik dit interpreteren? Sorry hoor, maar de temperatuur hoger zetten op je thermostaat en dan maar zitten wachten, valt m. Om te garanderen dat uw produkt optimaal werkt zijn er enkele aandachtspunten , deze zijn beschreven in de.


De kabel kan zonder retour met zigzag lussen. Magnum X-Treme Control en meer Magnum producten bij Badkamer. X-treme Control Klokthermostaat X-treme Control Thermostaat (incl. vloersensor).


De losse kabel dient min. Ze mogen elkaar niet raken of kruisen.

Als de mat ligt, deze wederom testen. MAGNUM Cable is een verwarmingskabel voor verwerking in zwevende vloeren en gietvloeren. Werkt niet storend op elektra apparatuur en kan in elke ruimte worden toegepast. Verwerkingsdikte : afwerkvloer vanaf 5cm. Mocht het programmeren niet helemaal lukken, biedt de automatische help functie uitkomst.


Door deze instelling is het ook mogelijk om de nieuwe MAGNUM Microfoil in combinatie met . Gedetailleerde omschrijving: Sinds kort doet de vloerverwarming in onze badkamer het niet meer. MAGNUM Intelligent - Control digitale klokthermostaat, sensorkabel en . Tijdens het instellen van de Intelligent - Control ( Magnum ) lijkt de thermostaat er bij de laatste stap mee op te houden en schiet het beeldscherm op donker en weer terug naar stap 1. Het is dan ook niet vreemd dat zowel bedrijven als particulieren steeds vaker voor vloerverwarming kiezen. Niet gek dus, dat wij als ervaringsdeskundigen op het gebied van vloerverwarming, bij voorkeur werken met de componenten van Albrand.


Vind thermostaat magnum op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts