woensdag 20 juni 2018

Henco vloerverwarming gebruiksaanwijzing

De Henco vloerverwarmingssystemen zijn een logische toepassing van de hoogwaardige. Henco meerlagenbuis en passen uitstekend in het Henco -assortiment. Schrijf in op onze nieuwsbrief.


Hencofloor is de specialist op het gebied van . HENCOFLOOR vloerverwarming voor de vloerverwarmingssystemen van HENCO is een apart technisch Handboek. Assortimentsoverzichten.

Zowel voor de kunststofleidingsystemen als voor de vloerverwarmingssystemen van HENCO is een assortimentsoverzicht beschikbaar. Zoneregeling vloerverwarming : draadloos. Dit uitgebreid systeem legt nadruk op efficiëntie en gebruiksgemak. Pompsturing, ketelsturing en omschakeling voor verwarmen en . Regenwaterbeheer, binnenklimaat, drinkwater, riolering of maatwerk.


DYKA is er voor u met kwaliteitsproducten, vaktechnisch advies en waardevolle diensten. Vooraleer je er voor kiest om je systeem met vloerverwarming in te regelen is het noodzakelijk om de aanwezige groepsaansluiters alsook het zogenaamde voetventiel volledig open te draaien. Wanneer de vloerverwarming in combinatie werkt met aanwezige radiatoren dienen deze ook tijdelijk te worden .

Het hart van elke vloerverwarming is de buis. Om de buis op haar plaats te houden, bestaan er verschillende systemen. Montage handleiding SLIM verdeler - Wilo Yonos A label pomp.


Geschikt voor hoge‐ temperatuursystemen: 90°C aanvoer. C retour (primair) en voor lage ‐temperatuur verwarmingsbron, zoals bijvoorbeeld CV‐ketels met lage aanvoerwa‐. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Dumotec vloerverwarming. Eenvoudig inregelen vloerverwarming. Henco Vision, een gemakkelijk te installeren systeem. Henco , Vision kent veel varianten waaronder.


WTH draadloos regelsysteem. Het draadloze regelsysteem is een compleet regelsysteem voor individuele ruimteverwarming en koeling. Het is zowel geschikt voor woningen als . Door middel van een thermostaat geef je aan de vloerverwarming verdeler door welke temperatuur de vloer moet krijgen. Vervolgens stroomt het water vanuit de.


Dat is niet bij alle cv-ketels zo, lees altijd eerst de handleiding voor iets aan te sluiten.

Met vriendelijke groet, Abel. U kunt nu overgaan tot het instellen van de vloerverwarming. Draai de thermostaat volledig open zodat u zeker een warmteboost mag verwachten, beter wat teveel dan te weinig. Na de thermostaat draait u ook de thermostatische regelknop open.


Deze mag flink opengedraaid worden maar mag de 50°C niet overstijgen. Transparante folie met raster. Vloerverwarmingsbuis haspelwagen. INSTALLATIEHANDLEIDING. Hoe ontlucht ik mijn vloerverwarming systeem?


Dit geldt voor zowel ruimtes met vloerverwarming als ruimtes die door middel van radiatoren verwarmd worden. Groene LED: Een knipperende groene LED geeft aan dat de betreffende zone een correct radiosig- naal ontvangt. Tijdens het instellen dat de betreffende zone is geselecteerd.


Rode LED: Een rode LED . Thermische motor regelt de warmtetoevoer naar vloerverwarming -zones. Wordt aangestuurd door zoneregelaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts