dinsdag 5 juni 2018

Leder webshop

Afdeling voor het vervaardigen, repareren en restaureren van diverse artikelen in leder. Waaronder: het in kleine series vervaardigen van lederen artikelen voor het bedrijfsleven en particulieren. Daarnaast hebben we een volledige webshop.


Waar wij zoveel mogelijk van onze producten verkopen. U zoekt het beste leer dat aansluit bij de wensen van uw klanten? Maasleder inspireert, adviseert en stelt zijn vakmanschap en kennis beschikbaar.

Zodat u de juiste keuze maakt en verzekerd bent van prachtig leer , in alle opzichten passend bij het eindproduct. Bovenal delen we graag onze liefde voor leer. Er is een groot scala aan producten die u kunt maken van leer. Voor zowel een beginner als een ervaren leerbewerker is van alles op onze website te vinden. Een kleine opsomming waarvoor het leer , gereedschappen en onderdelen allemaal . Een van de eerste webwinkels in Nederland!


De leerspecialist op het internet. Zeer ervaren in de inkoop van de mooiste lederen producten en de bedrukking hiervan.

Vanuit onze vestigingen in Helmon Baarle Nassau, Eindhoven en Roermond leveren wij LEDEREN EN SUEDE JASSEN, ROKKEN, VESTJES, ACCESSOIRES, KINDERKLEDING, MOTORKLEDING, RIEMEN, HESJES EN NOG VEEL MEER. Angelus online te kopen. Wij hebben het grootste aanbod leerverf van Nederland. Verkrijgbaar in talloze prachtige kleuren, de hoogste kwaliteit en met een uitstekende hechting. Bestel online uw leerverf bij Leerverfshop.


Our cookies provide information concerning personal identification. You can set your browser to not receive cookies when shopping at ARMA. Een onderhoudsmiddel speciaal ontwikkeld.


Prestige Care met een schone zachte doek inwrijven. Daarna ± minuten laten drogen en met een zachte doek uitwrijven. Niet geschikt voor nubuck en suède. DE winkel voor Textiel- en Lederkleding, Handtassen, Accessoires, Reiskoffers, Laptoptassen en nog veel meer. Wij staan garant voor keuze, kwaliteit en service.


Rooy lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Het merk dR Amsterdam staat voor compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestanddelen van onze veelzijdige collectie. Snel en gemakkelijk thuisbezorgd.


Vanaf € 6geen verzendkosten. Ook verkrijgbaar bij de betere merkdealer.

Met aan het hoofd eigenaar Ben Kamp staat de Kamp Lederwaren familie altijd voor u klaar! Wij nodigen u dan ook van harte uit eens te komen kijken bij onze winkel aan de Grotestraat 1te Almelo. Inmiddels kunt u dus ook vanuit uw luie stoel genieten van . Dé groothandel in leder voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.


Wij verkopen leer in diverse afmetingen, diktes, kleuren, afwerkingen en soorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts