donderdag 21 juni 2018

Cursus keramiek haarlem

Keramiek is meer dan klei alleen! Ontdek de vele mogelijkheden van dit mooie oermateriaal. Maak je eigen beeld of vaas. Cursussen op een vast tijdstip in de week, zowel voor beginners als gevorderden: - Boetseren, handvormen en glazuren - Draaien voor beginners en gevorderden.


Haarlem ) Saskia Peschar.

Vind dan een keramisch bedrijf bij jou in je buurt via de online ambachtszoeker van het CvAE. Een keramist kan je uitstekend adviseren wat voor cursus of keramiek product het beste voor jou . Crejat geeft Parttime-opleidingen, cursussen en workshops in beeldende kunst. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om te leren draaien op een elektrische draaischijf.


Ben je gevorder dan wordt het een programma op . Wij maken objecten en sieraden van verschillende materialen. We zitten in de Waarderpolder aan de A. Deze zullen worden gebruikt tijdens het vormgeven van je aarden pot.

Er zijn beginners pakketten te koop van handgereedschap dat je nodig hebt om keramiek te draaien. Het kan kostbaar zijn om te beginnen met je hobby, daarom is het ook verstandig eerst cursussen te volgen. Het duurst is de draaischijf en de oven, . Scheldestraat in Alkmaar (Oudorp) . Kom iets moois maken van klei. Berichten over cursus keramiek haarlem geschreven door ritavanderwijden. Koken is nog steeds een passie van me, maar ik voel me nu juist geïnspireerd door de synergie tussen eten en keramiek.


Bof ik even want koken en keramiek zijn. Al jaar organiseert het Creatief Centrum Bennebroek (CCB) creatieve cursussen en workshops voor jong en oud. Koffie en thee zijn gratis. Laat je creativiteit, talent en plezier tot bloei komen bij Hart!


Ons monumentale pand biedt fijne cursus - en vergaderruimtes. Bekijk de ruimtes en mogelijkheden. Daarnaast kun je bij ons terecht voor cursussen op het gebied van Talen, Dutch as a second language en creativiteits- en persoonlijke ontwikkeling. Een mooie cursus voor mensen die graag met klei en glazuur willen werken.


We bieden verschillende workshops, bij de een gaat u biscuitgebakken objecten glazuren en bij de ander kunt u iets van klei maken. Gezellig samen met je vriendin je eigen beker of vaas leren pottenbakken op de draaischijf?

Dat kan in één workshop van uur. Een oeroude techniek, die ook de moderne mens kan leren. Er is geen ervaring nodig. Je wordt begeleid bij het draaien door een echte kunstenaar.


Voor je het weet heb je jouw eerste pot of . Zowel handvormen als werken op de pottenbakschijf komen hier aan de orde. Tijdens deze cursus leer je verschillende technieken. Na de basistechnieken, kun je afhankelijk van je persoonlijke voorkeur zelf aan de slag. Je leert tijdens deze cursus hoe je met de rollentechniek een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts