donderdag 28 juni 2018

Caravan uitdraaipoot

Koop of Verkoop uitdraaisteun caravan op Marktplaats. Vind UITDRAAISTEUN CARAVAN op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De moca hubmatic van fawo is een universele uitdraaisteun die voor comfort en gemak zorgen op reis.


Deze uitdraaisteun komt met slinger, . Metalen spindelblok voor Al-Ko uitdraaisteunen.

Als uw uitdraaisteun te zwaar wordt belast, bijvoorbeeld door het opkrikken van de caravan met de uitdraaisteunen, dan kan het spindelblok van de steun scheuren waardoor de uitdraaisteun niet meer . Ik moet een van de uitdraaisteunen vervangen die kennelijk door metaalmoeiheid is afgebroken. Probleem is echter dat de schroefdraad van het boutje dat uit de vloer van de caravan steekt . Vervangen spindelmoer van Alko. Caravan steunen, zoals steunpoten, asstandaard en hoeksteun. Volautomatische uitdraaisteunen voor de caravan Eenvoudig met behulp van de afstandsbediening de uitdraaisteunen automatisch in- en uitdraaien Uw caravan stabiel in seconden Niet.


Uitdraaisteun -adapter cm. Slinger apart bestellen.

Keuze van de geschikte mechanische AL-KO uitdraaisteun. Bepaal hiervoor framehoogte A in beladen toestand. Aan de hand van deze gegevens kunt u in het besteloverzicht de juiste steun kiezen . ALKO MONTAGE RAIL UITDRAAISTEUN. Onze prijs € 2Adviesprijs: € 395. X SLOT TBV UITDRAAISTEUN MILENCO.


Buitenste gaten hart-op-hart 2mm, Van buitenste gat naar middelste gat 1mm hart-op-hart. Hier vindt u alle informatie over de AL-KO uitdraaisteunen compact, stabiel, premium voor aanhangwagen, caravan en camper. Met een steekslinger kan de uitdraaisteun gemakkelijk (zonder extra vastzetten of losmaken) worden in- of uitgedraaid. De steunen zijn uitsluitend bedoeld voor het ondersteunen van de . Direct uit voorraad leverbaar.


Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met PayPal Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen een overboeking. Vaak zie ik op campings dat mensen plankjes ( en niet zo gering in aantal!!!) gebruiken om de uitdraaipoten te stabiliseren. Ook zie ik wel eens dat met tijdens het verblijf in de caravan het neuswiel ophaalt. Verstelbare steun caravan uitdraai poot.


Traploos verstelbare steun van – 2mm voor onder de uitdraaipoot van de caravan. Wij hebben onder onze camper ook van die zogenaamde caravan steunen echter wel de zware versie. Ik vermoed dat de steunen die men onder de caravan monteert te licht zijn.

VRIJBUITER OUTDOOR STEUN VOOR UITDRAAIPOOT. De Pootuitdraai van Vrijbuiter zorgt ervoor dat de uitdraaisteunen van de caravan op een makkelijke manier eruit worden gedraaid. Je zet hem makkelijk op een accuboormachine.


De pootuitdraai heeft een lengte van cm. Let op: alle bestellingen gaan via de webshop wij hebben geen winkel of afhaalpunt. Carafoot Onderplaat voor uitdraaisteun , stuks per verpakking.


Grondplaten gemaakt van kunststof. Ideaal voor gebruik bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts