woensdag 27 juni 2018

Wat is xpozer

Xpozer bestaat in feite uit twee delen: een hoogwaardig afgedrukte foto op polyester en een speciaal frame. Het idee is even simpel als ingenieus: de polyesterrol bevat aan de achterzijde een viertal plastic clips aan de uiteinden. Daarin worden twee aluminium balken geklikt die de foto van boven naar . Er zijn verschillende manier om je foto aan de muur te hangen.


Elke manier heeft zijn kenmerken. Foto op Xpozer is een vrij recente nieuwe manier van presenteren en op hangen.

De foto wordt op een dun polyster folie gedrukt en opgespannen met een revolutionair systeem. Hier meer uitleg over wat het product precies . Eén methode is wellicht wat minder bekend: een afdruk op Xpozer. Dit Nederlandse product is een zeer goede afdruk op speciaal fotofolie zonder doek-structuur zoals bij een canvas doek. Hierdoor gaat er geen scherpte verloren en blijf je alle details in je foto zien.


Het gehele afdrukproces is geheel gekalibreer dus je kleuren komen echt overeen met de originele foto. Maar wat doe je met een losse afdruk van bij cm? Inlijsten is ouderwets en opplakken niet handig.

Xpozer lost dit probleem op met een zelfontwikkeld en innovatief presentatiesysteem, zodat een foto altijd mooi, strak en eenvoudig aan de muur van . You take more than one great photo. Show them all off with Xpozer. More info or Order Now. Staat prachtig boven de piano en wat een schitterend systeem.


Ja hoor, helemaal tevreden van mijn Ijsland. Panorama van 1bij cm! Perfect geprint, rag scherp en precies zoals ik dit prachtige dier heb gezien.


Je hebt een nieuw product, maar de wereld kent je nog niet. Wat is er idealer dan meeliften op de naam van een bekende retailer? Xpozer lukte het om de Hema als klant binnen te halen.


Xpozer is een fabrikant van wanddecoratie speciaal voor fotografen en andere foto liefhebbers. Wat is Xpozer en wat vind ik als fotograaf van de kwaliteit, je leest het in dit bericht. Ook populair is het afdrukken op canvas of linnen, hoewel de fotokwaliteit daarvan meestal wat minder is.


Er is nu een extra keuzemogelijkheid: Xpozer. Hallo allemaal, we willen een foto groot afdrukken. Niet op canvas (ben niet zo verzot daarop) en inlijsten zou mijn andere optie zijn.

Maar ik zag dat er nieuwe mogelijkheden zijn bij bijv hema: op plexiglas en een xpozer. Heeft er iemand ervaring mee? Hang uw mooiste foto groot aan de muur in bijvoorbeeld uw huiskamer of slaapkamer.


De Xpozer hangt u gemakkelijk op door middel van het wisselframe. Het wisselframe kunt u elke keer opnieuw gebruiken voor nieuwe fotoprints. Hij is vervolgens binnen dagen geleverd met het aluminium frame.


Dit is ook gelijk wat Xpozer uniek maakt, want je kunt namelijk heel makkelijk de foto wisselen als je . Xpozer is bekroond met meerdere awards en onderscheidt zich door de volgende kwaliteiten: 1. Met Xpozer wordt je foto in HD kwaliteit afgedrukt, . Wij zijn een jong bedrijf wat staat te popelen om de wereld van de fotografie te veroveren. Je schaft eenmalig het Xpozer wisselframe . Ik ben me wat aan het verdiepen in alle opties binnen wanddecoratie en heb zitten kwijlen op de systemen van profotonet. Op dibond met acryl lijkt me erg chique, en ook heb ik wel wat leuks liggen voor geborsteld staal.


Alles wat je nodig hebt, wordt meegeleverd. Heb je een ophangrails aan het plafond? Ook hier kan je de Xpozer aan ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts