woensdag 12 augustus 2015

Atag one openhaardfunctie

ONE-portal nadat de ONE-regeling is. De openhaardfunctie kan worden geactiveerd als de weersafhankelijke regeling niet is ingeschakeld. Als de openhaardfunctie is geactiveer krijgt de gebruiker . De blauwe toets op de One thermo- staat licht op en vraagt om bevesti- ging.


Druk eerst op een toets van de.

One als het scherm zwart is);. De buitentemperatuur is alleen zichtbaar als: 1. De 1euro die ik er voor heb betaald (op een dure CV ketel, een nieuwe schoorsteenvoering, nieuwe verwarmingsbuizen, nieuwe isolatie) waren peanuts. Door de ATAG - One wordt het hele huis efficiënt opgewarmd en zal het door het hele huis gelijkmatig warm zijn en worden.


Temperatuurbereik: - 40°C - Nauwkeurigheid temperatuur: °C - Draadloos - Openhaard functie - Ook buitenshuis in te . Atag One Slimme thermostaat 2. De slimme thermostaat is op afstand bedienbaar via de app en gebruiksvriendelijk ontworpen. Eenvoudig in te stellen en op.

Bediening op afstand is mogelijk via de. De app is gratis te downloaden in de App- of Play Store. Direct aansluitbaar op Ata.


Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over ATAG One. Beschrijving : te koop zo goed als nieuwe atag one 2. ATAG One kan gebruikt worden op bijna alle ATAG cv-ketels. Een warm huis, zonder hoge stookkosten: dat is efficiënt verwarmen.


Geen contract of abonnementskosten. Bewust douchen en meer besparen. Praktisch energieadvies. Auto Alert: melden van storingen. Extend: Verlenging van ingesteld programma.


Niet op afstand de temperatuur willen regelen, maar gewoon een nauwkeurige thermostaat, die de temperatuur regelt in je huis? Instelbare weersafhankelijke regeling. Ook dan ben je bij ATAG aan het goede adres.


De nieuwe slimme draadloze thermostaat. Stap voor stap verbinding maken.

Nefit Easy heeft een openhaardfunctie. De andere slimme thermostaten hebben dat niet. Deze functie zorgt ervoor dat het huis boven verwarmd blijft, ook als de woonkamer al op temperatuur is. Daarmee kun je instellen dat de ketel niet altijd warm water . Besparen en een uitstekend warmwatercomfort.


Snel en véél warm water. Blijvend hoog rendement. Het gevoel van een hotel in uw eigen huis. Want je kan hem op elk ogenblik raadplegen en bedienen via een.


Deze smart thermostaat - zoals het heet - kun. Maar hij telt nog enkele andere, nuttige functies, zoals een vakantiefunctie, een openhaardfunctie , vorstbeveiliging of aanwezigheidsdetectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts