dinsdag 4 augustus 2015

Van nicholas skeiron

Experience the Skeiron our most technically-advanced titanium disc road bike to date. The ultimate bicycle experience for speed devils. Read more details about the Skeiron here! Ervaar de Skeiron , titanium disc racefiets voor snelheid en kwaliteit.


De ultieme fietservaring voor snelheidsduivels.

Ontdek de Skeiron disc racefiets hier! Meer resultaten van road. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Dat wist je vast nog niet. On our channel we upload daily, our original, short 1- 2min, walkaround videos of.


Titanium disc, 12mm thru-axles at both ends, carbon fibre fork, flat mount standar internal cable routing. Titanium is een mooi materiaal, maar technisch haalt het niet bij lichtgewicht composiet omdat het nu eenmaal zijn beperkingen kent. Maar het heeft zeker ook zijn sterke kanten.

De ontwikkeling van de schijfremmen . Geen zichtbare kabels m. Verborgen kabels, flat-mount schrijfremmen en elektronische groepsopties zetten deze aerodynamische racer op de voorgrond op het gebied van Titanium racefietstechnologie. Met de Skeiron laat je iedereen achter je. De afmontage is met de Shimano . Concealed cables, flat-mount disc brakes and electronic groupset option.


This modern implementation by the Dutch manufacturer with its new Skeiron model also managed to produce an ecstatic reaction from the Award panel: “The . We won`t be beaten on price! Het juryrapport luidde als volgt: “de markt van de Titanium racefietsen is niet groot, maar wij zijn onder indruk van het klassieke, . Our most technically advanced road bike to date. Van Nicholas onthult een nieuwe titanium windgod. Onze kennis en ervaring als het gaat om werken met titanium is ongeëvenaar en onze passie is onovertroffen. Niemand werkt met titanium zoals wij.


En daarom zijn wij The . De titanium racefiets van Nederlandse bodem kon de jury van de Eurobike awards dit jaar overtuigen met zijn retro-design en de volledige en unieke integratie van kabels in het frame en de cockpit. Ook de aantrekkelijke prijs voor een titanium fiets met schijfremmen viel in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts