dinsdag 25 augustus 2015

Mcz thema prijs

ALLE MERKEN LAAGSTE PRIJSGARANTIE. Deze bijzondere pelletkachel heeft een vermogen van kW. Vind pelletkachel mcz op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wegens verhuis niet meer van .

De buitenzijde bestaat uit zwart staal en aan de voorkant. Met zijn grote ruit en speelse uitvoering mag deze kachel gerust gezien worden. Deze leuk ogende kachels hebben een vermogen van 8kW. Ondanks de compacte vormen heeft de pelletkachel een groot vuuraanzicht waardoor u optimaal kunt genieten van het vlammenspel.


Ventilator is echter wel bovenaan, maar de kachel is vrij laag, dus dit is misschien nog OK voor jou ? Ik denk wel niet dat dit een model met kanalisatiemogelijkheden is, dus waarschijnlijk niet geschikt voor jou. Weergaves: 169: Laatste bericht door herc. Technische installatie mcz air 2.

Inhoud pelletreservoir: liter. Diameter rookgasafvoer: of 1mm. Externe luchttoevoer: ja, mm. Met centrale achter- of bovenaansluiting (Ø 1mm) en brede branderpot voor een breed vlammenbeeld. Bent u op zoek naar een compacte en krachtige pelletkachel?


Thema branderbakje raakt links vol. Het verschil zit hem in de twee kleuren afwerking, welke de pelletkachel zijn karakter geeft. De convectieventilator, die de opgewarmde lucht de ruimte in . The fully sealed stove ideal for passive homes.


Top performances, in the new hydromatic version also. Voortdurende innovatie heeft geleid tot de meest. Aan de voorkant is de bovenzijde afgewerkt met een keramiek of speksteen inleg. De totale hoogte van de pelletkachel is slechts 80cm.


Dit in combinatie met de . Bediening : afstandsbediening. Kleuren : zwart – wit – speksteen.

Handleidingen Charnwood. Zwart, met bovenrand in zwart. Aansluiting rookgasafvoer. De Themo is klein in omwong moor leWerf hoge prestaties. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


MCZ Group 196views.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts