maandag 17 augustus 2015

Brink allure b 25

Een luchtverwarmer uit de Allure -serie wordt geleverd voor aardgas. Instelbare netto capaciteit max. Bestel direct op brinkairshop. Ga naar de webshop. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Uitgebouwd ivm aanleg cv ketel. Levertijd: 1-werkdagen. Het toestel heeft een maximale capaciteit van kW voor . De Nieuwe Allure : verwarmen, koelen en regelen op het hoogste comfortniveau. De warmtewisselaar is gemaakt van bijzonder corrosiebestendig (RVS) roestvast staal dat bestand is tegen een hoge temperatuur en de voortdurende temperatuurwisselingen. Bovendien is het materiaal ongevoelig voor het . Service-onderdelen Allure V5.


Lengte parallel luchttoevoer- en rookgasafvoersysteem.

Uw huidige WTW filters vervangen? Het betreft hier draadframefilters van 710x425mm. Snel en Gratis geleverd ! Het Gfilter is een model draadframe met filterdoek erom heen genaaid. Standaard Gfilter voor een Gprijs.


De Allure B -is alleen leverbaar als onderuitblazende uitvoering. Het G3- fijnstoffilter verwijdert tot van de allerkleinste stofdeeltjes, waaronder pollen, uitwerpselen van huisstofmijt, zan sporen en stuifmeel maar ook textieldraden en. De belangrijkste onderdelen van de Allure zijn de . Dit betekent dat het toestel minder gas verbruikt dan. Een modulerende ruimtethermostaat meet het verschil . Correct en snel geleverd.


Gedegen technische ondersteuning. Ik ben geïnteresseerd in reparatie, niet in vervanging met een nieuw model! Onderhoud van gebalanceerde ventilatie (WTW) en luchtkanalen €175. Brink luchtverwarming Allure B25.


Het filter is uitgevoerd als een washandmodel, wat om het bestaande frame wordt geschoven. Dit vervangingsdoek is voor hergebruik van het bestaande draadframe, en is voorzien van klittenband zodat het strak gespannen kan worden over het frame.

Of het hoge rendement van onze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts