donderdag 27 augustus 2015

Blaasbalg engels

Voorbeeldzinnen met ` blaasbalg `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan . Vertaling van blaasbalg. Woorden voor en na blaasbalg. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.

Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis. Wat is blaasbalg in het Engels ? Spelling en grammatica controleren. Een blaasbalg is een soort pomp om lucht te pompen, meestal om een vuur aan te wakkeren. Eén houten deel is beweegbaar. Aan het vaste gedeelte is aan de voorzijde een mon meestal van metaal, . Daarom noemt men hen ook verworpen zilver, want de Heer heeft hen verworpen.


The blower is blowing strongly, the lead is burned away in the fire: they go on heating the metal to no purpose, for the evil-doers are not taken away.

English-Dutch Dictionary: Translation for blaasbalg. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.


Beschrijving : 2m universele luchtfilterslang blaasbalg rietjes diameter 32mm stofzuiger accessoires onderdelen specificaties: buitendiameter. Geschikt voor 32mm formaat cleaner inhoud verpakking: x 2m universele stofzuiger slang i. Deze blaasbalg gebruikt u om boorgaten te reinigen en stofvrij te maken. Technische specificaties. Toepassing: Binnen en buiten.


Verpakkingseenheid (VE ): 1. CAD in elk gewenst formaat. De poten, het frame en het pedaal zijn gemaakt van gietijzer, de balg is van leer. De bovenkant is van hout met een ijzeren embleem. De smid was graag berei Sint Pieter trok aan de blaasbalg , en toen het vuur aangloeide en vonkte, groot en hoog, nam Onze Heer het oude mannetje, . Hun voorliefde gaat uit naar Engels gereedschap.


Het Engelse spul is zo mooi qua afwerking en detaillering. Wie de verfijnde instrumenten van een juwelier of de immense blaasbalg van een smid nader wil bestuderen, is bij deze boeiende verteller op het juiste adres.

HP 2Set met draadloos toetsenbord en muis Engels , QWERTY Zwart - makkelijk vanuit huis online bestellen - bij Conrad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts