maandag 3 augustus 2015

Wasmachinekraan hennep

Nu kun je de teflon tape aanbrengen, houd de kraan met het deel wat ingedraaid wordt voor je en breng de teflon van links naar rechts aan over de draad ( met de klok mee draaien en een beetje strak trekken ) gebruik je hennep dan breng je eerst de hennep en de fitterskit aan. Wat men daar gedaan ha was een stuk van de aansluiting van de kraan afflexen. Dat lijkt mij echter geen degelijke oplossing.


Aangezien mijn oude wasmachinekraan kapot is gegaan (komt geen water meer door bij openen) heb ik een nieuwe kraan bij de Gamma gehaald en een. Op een rood rolletje, kan even niet op de naam komen.

LHp5bQ7HOI Vergelijkbaar jun. Corrigeren van de stand van een kraan is ook onder druk mogelijk zonder lekkageprobleem. Loctite koord is een teflon koord omwonden met Loctite pasta en is hierdoor. Losse delen kunnen de waterdoorvoer blokkeren.


Vlas of hennep is een wat gedateerd afdichtingmiddel en lastiger te verwerken. Ik gebruik altijd teflontape bij het monteren van bijv. Ik ben er niet erg kapot van maar ben het nu eenmaal gewend zo te doen.


Schroefdraadafdichtingen, teflontape, vlas, hennep en vloeibare pakking klus-info.

Een schroefdraadverbinding (zoals een kraan op een muurplaat) die niet wordt afgesloten door een ring van rubber of fiber, moet u dichtmaken met een ander pakkingmateriaal zoals schroefdraadafdichtingen, teflontape, vlas, hennep en vloeibare . Die dichting kan teflonlint zijn, hennep , acrylkoord of iets dergelijks. De bedoeling is dat je de kraan zo veel toeren draait tot ze redelijk vast zit, een halve slag meer of minder is geen probleem. Echter te vast kan het draadstuk waar je ze indraait doen barsten en te los kan ervoor zorgen dat de verbinding . Dit kan met hennep en pasta, gas tape ook wel teflon tape genoemd en met afdichtingsdraad. Gebruik bij voorkeur afdichtingsdraad.


Vroeger werd vooral hennep en pasta gebruikt maar tegenwoordig een stuk minder. Gas tape (Teflon) kan ook, maar is minder geschikt in dit geval. Over het verpakken van schroefdraad en . Sencys teflon tape is ideaal om een waterdichte verbinding tussen fittingen of kranen met schroefdraad te maken.


Breng het tape met drie tot vijf slagen rechtsom aan, zonder dat de tape voor de pening van de doorlaat komt. Wanneer na montage toch een lekkage ontstaat, kan er altijd opnieuw tape worden aangebracht. Voor veel klussen moet u dat eerst aftappen, voordat u verder gaat.


Maak de schroefdraad ruw door er een paar maal met de waterpomptang in te knijpen. Hiervoor is pluiskatoen of - hennep in de handel, al of niet reeds gedrenkt in talk of grafiet. De hoofdkraan behoeft voor deze operatie nu eens niet afgesloten te worden, de kraan zelf blijft namelijk dicht.


Alleen de pakkingdrukker wordt losgedraaid en helemaal omhoog geschoven.

Daarna moet u proberen, . Zelf de wasmachinekraan vervangen. Vroeg of laat overkomt het ons allemaal: je merkt dat de kraan van de wasmachine begint te lekken. Vaak begint het met een paar druppels. Omdat je het druk hebt ben je al snel geneigd om er voorlopig maar even een kopje onder te zetten. Tot het moment dat het kopje regelmatig . Die dingen zijn helemaal niet duur (tot euro) en (mits op een muurplaat geschroefd) is het ook niet moeilijk deze te vervangen.


Vraag er bij voorkeur wat hennep bij en laat even voordoen . Wanneer de wasmachine de veroorzaker van de waterslag is, dan plaatst u de waterslagdemper tussen de wasmachinekraan en de wasmachine in. Hierdoor zit het dicht bij de veroorzaker en kan de. Het gebruik van hennep wordt afgeraden om het waterdicht te maken.


Omdat ik al een tijdje een plas water op de vloer heb na het wassen, ben ik met een zaklamp gaan zoeken waar het water precies vandaan komt. Slang en aansluitingen zijn allemaal goe maar ik ontdekte dat het water druppelt vanaf de as van de kraanknop. Zal dus wel een nieuwe kraan moeten . Aanbrengen houtdraadbouten. Afkorten met beugelzaag.


Buigen haakse bocht met buigtang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts