vrijdag 7 augustus 2015

Ziggo modem aansluiten handleiding

Aansluiten woonkamer: aansluiten coaxkabel. Welk stekkertje moet waar? En in welk menu moet je zijn om alles in te stellen? Dat leggen we je graag uit. Of je nu met je modem of een ander apparaat aan de slag gaat.


Op zoek naar een handleiding in PDF-formaat?

Hier vind je de handleidingen voor jouw regio. Vervangend modem aansluiten. Voor een goed bereik van de.


Ga naar het overzicht van beschikbare . Connectbox, maar volg eerst alle stappen uit deze handleiding. Bellen installeren doe je zo. Hier zie je hoe je het telefoontoestel op je modem aansluit.


HORIZON MEDIABOX - HET AANSLUITEN.

Installeer het nieuwe modem voor. Bepaal uw beginsituatie pag. Verwijder de huidige coaxkabel pag. Plaats de mediabox en sluit de coaxkabel aan pag. Sluit de HDMI-kabel aan pag.


Verbind de afstandsbediening met de . Kijk hoe gemakkelijk u het internetmodem en een wifi-router aansluit van het Alles-in-1HD pakket. Zoek ziggo internet aansluiten. Om deze op een later tijdstip . De handleiding is alleen om uw internet en telefonie in te stellen. Aan de andere kant van de kabel eindigt deze in een zwarte en een grijze kabel.


Deze kun je hier vinden. Je vindt hier hoe je het configuratiemenu ingaat, je instellingen wijzigt en een nieuwe router aansluit op je wifimodem. Het type staat meestal op de kabel aangegeven. Wij adviseren u bij snelheden . Ziggo geleverde UTP-kabel. Dat is natuurlijk helemaal gratis!


We hebben een eenvoudige installatiehandleiding voor je geschreven waardoor je zo door de installatie heen vliegt.

Als je een glasvezelaansluiting hebt, is installatie door onze professionele NLE x -installateur verplicht en dus ook gratis. Ligt er een koperaansluiting. Stap Wi-Fi instellen op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts