woensdag 19 augustus 2015

Lux style klachten

Internetshops - Kleding. Je komt een advertentie van ze tegen op fb. Vul je gegevens in en uiteindelijk zag ik de echte prijzen, toen dacht ik nee laat maar zitten.


En vandaag een heel pakket van die zakjes gekregen en. Dan loopt u kans om ongevraagde zendingen te ontvangen. Het netwerk van Europese Consumenten Centra heeft een groot aantal klachten ontvangen van consumenten uit .

Deense bedrijf, het Europese Consumenten Centrum (ECC) kan de enorme hoeveelheid klachten niet aan. Het ECC bemiddelt normaal gesproken tussen consumenten en bedrijven die niet in eigen land gevestigd zijn. Meer resultaten van radar.


LuxStyle oplichting onterechte factuur. LET OP: dit is een verouderd nieuwsbericht. Mijn dochter, Britt Truyen, heeft een levering ontvangen die ze nooit besteld heeft.


English version Hello , Your request has been receive and is being reviewed by our support staff, you will receive an answer as soon as possible. Please note that multiple e-mail will increase the processing time.

We have received your request and it will be reviews by our . Niets (bewust) bestel niets gekregen maar wel een rekening gekregen . Zij spelen dit door naar hun Deense . Zowel bij Kassa, consumentenbond en de Europese consumentenbond zijn deze klachten en oplichting . Dagelijks bellen mensen ons op met de vraag wat er gedaan moet worden met een product wat niet is besteld maar wel is geleverd. Hoewel het antwoord in eerste . Op de websites van Kassa, Radar en het Klachtenkompas regent het klachten over het bedrijf en dan met name hun werkwijze. De voornaamste klacht is dat mensen producten per . Want ook wij hebben de voorbije dagen . Heb een factuur van Io international collections ontvangen. Zij beweren dat ik via de site luxstyle iets had bestelt en nog niet betaalt was. Het bureau, met een zetel in Hongkong,.


Een voorbeeldbrief om te reageren aan . Heb de klachten ook gelezen. En wat incassokosten betreft hebben . Nou als de werkelijkheid zo afwijkt van hetgeen de website vermeldt voldoet het aan een aantal dwingende regels niet ten aanzien van koop op afstand aan de consument Op de site van consuwijzer . Luxstyle kan de pot op met de verzendkosten e.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts