dinsdag 18 augustus 2015

Magnolia soulangeana kopen

De tulpachtige bloemen varieren van wit naar roze, tot donkerroze. Wordt niet veel hoger dan meter. De boom bloeit zeer uitbundig in het voorjaar. Dit doet hij voor de bladontwikkeling. De bladeren zijn groen en de twijgen zijn purper bruin.


Diverse soorten en maten op voorraad keus genoeg bij Bomenenzo.

Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België. De echte tulpenboom is nochtans Liriodendron. Magnolia (x) soulangeana (Beverboom).


Zeer gekende struik om als solitair geplant te worden op een beschutte, zonnige standplaats. Best gedijen ze op een frisse, doorlatende, humusrijke, niet kalkhoudende . Binnen 2-werkdagen bezorgd! Al deze soorten kunt u . Koop of Verkoop magnolia op Marktplaats.


Het blad is groen van kleur, eirond tot langwerpig en voelt leerachtig aan.

Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij. Oorspronkelijk komt de magnolia uit Noord- en Zuid-Amerika. Tegenwoordig zie je de struik voor.


Hoogte volwassen plant : tot m. In het voorjaar komen er roze kelkachtige bloemen aan de boom. De bloei van deze magnolia is zeer rijk. De beverboom wordt standaard met draadkluit . Bestel vele soorten Vaste planten met korting tot ! Vandaag besteld is morgen al in huis! Goedkope landelijke bezorging. Bomen: tulpenboom of de Liriodendron tulipifera boom sierboom tuin planten kopen soorten bomen bloemen . De hoogte na jaar is meter.


Deze plant is zeer winterhard. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te . Nederlandse naaGewone magnolia .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts