vrijdag 21 augustus 2015

Comap sar onderblok

Dit onderblok kunt u gebruiken bij elke paneelradiator met zijaansluiting wanneer de leidingen uit de vloer komen. Wordt veel gebruikt wanneer de leidingen aan de linkerkant van de radiator uit de vloer komen omdat een ventielradiator standaard rechtsonder een aansluiting heeft. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten zorgen voor een comfortabel binnenklimaat en minimaal energieverbruik. Dit artikel is niet meer beschikbaar.


Nr, Maat, Gewicht (eenheid), lxbxh (volumemaat), Verpakking, GTIN.

Het Comap assortiment is . Dit is een voorraadartikel in ons centraal magazijn en vestigingen. Onderblok van Comap , rechte uitvoering voor leidingen die uit de vloer komen. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Bekijk alle Comap produkten. Binnen werkdag gratis bezorgd. Bruto prijs: €250per stuk.

CSAR tweepunts onderaansluitblok Sar 715E, messing. Maat leidingaansluiting, M22. Uitvoering, Aanvoer-en retourverdeler. Geschikt voor eenpijpssysteem, Nee. Installatiemateriaal nodig?


Vind Comap op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De onderkant is voorzien van 2. Comap sar onderblok haaks pijps systeem. Dit product kan niet geretourneerd worden. Op zoek naar een Comap radiator aansluitset?


Comap Sar onderblok 1-pijps vernikkeld zelfdichtend m. Op het vlak van SAR radiatorappendages blijven onze ventielen met FITskin steekverbinding voor MultSKINbuis uniek in hun soort en worden er bijkomende. Knelsetjes onderblok mm, stuks. Naar het vergelijk Vergelijken. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor onderblokken aanbied.


Opmerking: Thermostaatkop Sensitive.

Oppervlaktebescherming: RVS, geborsteld. Energiebesparend: Minder CO2- uitstoot: Afsluitbaar: Thermostatisch voorbereid: Sprong: mm. Deel uw product ervaring en plaats een review.


Artikelgroep: H- onderblok. Hoofdgroep: Cv kraanwerk. Subgroep: Sar kraanwerk cv ( comap ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts