dinsdag 4 augustus 2015

Atag one update

Druk op de blauwe toets van de. ONE-portal nadat de ONE- regeling is geïnstalleerd en ingesteld. Het instellen van de temperatuur, het aanmaken van het schema, en het uitlezen van statistieken is dan wel gebruiksvriendelijk.


Dé thermostaat, die meedenkt en vooruitkijkt. Gemakkelijk op afstand regelen van de temperatuur.

Comfortabel en efficiënt. Werkt niet, kan geen verbinding . Atag stelt helaas geen technische. Ip = broadcastingDevice. Iets vertraging tijdens communicatie met de Atag One , maar totaal niet hinderlijk. Zelfs dan kan je instellingen doorgeven aan de One.


Mensen die problemen hebben met de verbinding, kunnen misschien beter de oorzaak bij hun lokale draadloze netwerk zoeken ipv bij deze app. Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over ATAG One.

De temperatuur in mijn huis moet aangenaam zijn. Een gebruiksvriendelijke thermostaat die het efficiënt. Binnenkort beschikbaar- gratis d. Shower Coach: Bewust douchen, energie en water . ATAG One geeft comfort, maar gaat verder en levert maatwerk! Een Atag Q38C heeft geen Opentherm aan boord. De slimme thermostaat is op afstand bedienbaar via de app en gebruiksvriendelijk ontworpen.


Nu is er pas een update geweest van de One thermostaat dat je dat zelf kan bepalen wanneer hij in comfort stand of eco stand staat, perfect van Atag. Wat ik wel een groot minpunt vind is dat Atag geen melding geeft wat de update inhoud. Kwam er toevallig achter dat de warmwater regeling veranderd was.


Update na een half jaar gebruik: Inmiddels enige maanden ervaring met de weersafhankrlijke instelling. Hoewel de laatste maanden de verwarming niet vaak nodig bleek, heb ik er met deze instelling wat meer vertrouwen in. Zodra de ruimte- temperatuur onder de doeltemperatuur ligt wordt de . Doordat de One met het internet is verbonden zullen nieuwe technologieën gelijk kunnen worden ge- update waardoor u er gelijk van kunt profiteren. Zo zorgt ATAG er voor dat het altijd het beste voor de klant verzorgt.


No complicated programming or long-winde confusing user manuals. Hi, I have a first version on github of this new beta app for the ATAG ONE Thermostat.

But now (since the update ) it looks like the app has no connection with my Atag thermostat anymore.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts