donderdag 27 augustus 2015

Sneaker trend 2017 heren

Ook met casual herensneakers kun je dit seizoen prima voor de dag komen. In de online sneakershop van Sooco ben je voor de laatste trends en een uitgebreide collectie heren sneakers op . Ben je benieuwd of je glimmende sneakers of de suède schoenen nog in zijn? Van hoge sneakers tot veterschoenen en slippers: dit zijn de schoenentrends voor heren. Dit seizoen kies je voor een sneaker in velours of een paar afgewerkt met bonten pomponnetjes.


Sneakers met witte of beige zolen zijn deze herfst een must-have voor alle heren.

Deze zool van Hogan is dan weer uniek in zijn soort. De sneakers voor heren zijn eerder minimalistisch, in kleuren zoals grijs, groen, . Maar met welke sneakers maak je deze zomer nou écht een goede sier? Om jullie een handje te helpen keken wij samen met de trendwatchers van theSneaker in de glazen bol, en stelden wij samen met hen een top samen van de aller hipste sneakers van dit moment waarmee jij deze zomer gezien . Altijd de Nieuwste Sneakers ! Vandaag gaan we verder, maar dan niet met de kapsel trends maar met de kleding trends. Die hippe joggingbroek kan dus wel, zeker met een paar toffe boots of sneakers. Heb jij dit soort sneakers in je kast staan?


Dit zijn namelijk de tofste sneaker trends van dit moment.

Schoenentrends mannen: nette sneakers , felgekleurde zolen en sandaalschoenen. Net als bij de heren speelt de zool een grote rol , zij het in een iets andere vorm. Van canvas sneakers tot klassieke brogues, deze herenschoenen zijn onmisbaar in jouw kast dit seizoen!


We zijn al een tijd gewend aan dikke, witte rubberen zolen in sneakers , maar nu worden rubberen zolen ook overgedragen aan geklede schoenen zoals molières, gespschoenen, . Online jouw favoriete dames en heren merkschoenen of designer tassen kopen? Wij bieden een ruime keuze uit meer dan 1fashionmerken. Bekijk ze hier en maak je klaar.


Gewaagd in print of liever wat rustiger? Het maakt niet uit, dit seizoen zit je altijd goed met sneakers. Comfortabel en trendy zijn ze zeker. De herfst ligt op de loer: het is weer tijd voor een update van je schoenenkast. Stoere en sportieve dames en heren kunnen op stap met sneakers en boots.


Mannen bloggers Nederland! Lifestyle en fashion voor mannen online! Hiking boots is een nieuwe trend die we dit najaar veel gaan zien. In onze collectie vind je de print trend terug op enkellaarsjes, sneakers , hoge laarzen en instappers.


Eén van de materialen is suède. Vorig modeseizoen zagen we de suède stof al even voorbij komen, onder andere in sneakers en high tops.

Hoewel de meeste mensen dol zijn op een zo neutraal mogelijke sneaker , zijn wij echt verliefd geworden op de metallic- trend die we de laatste tijd steeds vaker zien. En wees eens eerlijk: stiekem houden we toch allemaal van een beetje .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts